• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

28.07.2024

19:01

"Ne dopada mi se ono što radi, ali..." Aleksandra Mladenović stala u Despićevu odbranu, pa osudila roditelje

ATA Images

Estrada

"Ne dopada mi se ono što radi, ali..." Aleksandra Mladenović stala u Despićevu odbranu, pa osudila roditelje

Podeli vest

Pevačica nikada ne bi otišla na nastup kontroverznog kolege, ali mu odaje priznanje jer je našao način da napuni klubove.

Aleksandra Mladenović trenutno je u Crnoj Gori, gde vredno radi, ali ipak stiže da isprati ono o čemu ovih dana bruje regionalni mediji, a to su nastupi popularnog repera Dragomira Despića Desingerice.

Foto: ATAimages

 

- Sodoma i gomora! Čovek našao foru da zarađuje. Meni se ne dopada ono što radi, ali ja vidim da je on jedan izuzetno normalan lik. To su roditelji krivi što puštaju decu na takve nastupe, katastrofa je da pustite decu na nastup gde im neko pljuje u usta - rekla je Aleksandra Mladenović, a onda se osvrnula na oglašavanje Stojanke Novaković Stoje, koja je između ostalog potkačila neke od kolega istakavši gde su oni počinjali, braneći Desginericu:

Foto: ATAIMAGES

 

- Sigurno nismo počeli da rendamo kačkavalj ljudima po glavi. Čovek se snašao. Ja vidim da on puni klubove, svaka čast. Uz dužno poštovanje, ali ne bih otišla na njegov nastup. Jadno mi je da gledam šta naša omladina sluša, stvarno mi je žalosno. Neću dozvoliti sutra kada budem imala svoje dete da ide na takve nastupe - rekla je pevačica u emisiji "Premijera Vikend- specijal".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Aleksandra se osvrnula i na medijske natpise o svađi sa Aleksandrom Prijović.

- To je bilo kada smo bile mlađe, pritom se nismo posvađale, nego je ispao neki nesporazum. Nisam zaboravila, ali sam ostavila u prošlosti. Nemam vremena da se bakćem ko šta kaže. U kakvim smo odnosima? Super, pozdravimo se, javimo se, nemam vremena da se zbližavam nešto - zaključila je Aleksandra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima držaće stranu Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima držaće stranu Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija