• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.07.2024

19:32

"Sotona je među nama!" Popularna pevačica oplela po Desingerici, rastavila ga na proste činioce

ATA Images

Estrada

"Sotona je među nama!" Popularna pevačica oplela po Desingerici, rastavila ga na proste činioce

Podeli vest

Dragomir Despić Desingerica neretko šokira javnost svojim performansima, zbog kojih je na meti javnih ličnosti.

Dragomir Despić Desingerica jedan je od najpopularnijih repera koji su glavna tema na društvenim mrežama, a pored pesama, naklonost mladih je kupio i nastupima za pamćenje.

Iako ga jedan deo javnosti brani i opravdava njegovo ponašanje, postoje i oni koji su zgroženi njegovim postupcima.

Foto: Instagram prntscreen/dragomirdespic_design

 

U red šokiranih spada ćerka Mikija Jevremovića, pevačica Jelena Jevremović. Ona je prokomentarisala jedan Despićev preformans.

- Sotona je među nama! Bože, spasi nam pokolenja. Čuvajmo decu od ovakvih demonizovanih stvorenja! - napisala je na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen tiktok

 

 

Podsetimo, popularni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otišao je korak dalje kada su performansi na njegovim nastupima u pitanju.

On je odlučio da publiku, koju mahom čine tinejdžeri, više ne "krsti" patikom, već da im renda sir po glavi, lupa jaja i stavlja kore na istu, ali tu nije kraj. Desingerica se u jednom trenutku naslonio preko ograde i pljunuo devojci u usta, koja je, kako se može i videti, jedva čekala da reper to uradi, što je razbesnelo javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija