• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.07.2024

15:01

Jovana Jeremić kao filmska diva! Kraljica šera jedva obuzdala nemirnu haljinu, pa ponovo šokirala: "Krčim put ka Holivudu" (VIDEO)

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Jovana Jeremić kao filmska diva! Kraljica šera jedva obuzdala nemirnu haljinu, pa ponovo šokirala: "Krčim put ka Holivudu" (VIDEO)

Podeli vest

Popularna voditeljka ovih dana ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce.

Jovana Jeremić ovog meseca snima džinglove za novu sezonu svoje emisije, a njene objave usijale su društvene mreže. Kraljica šera oprobala se u ulozi teniserke i fudbalerke, a oživela je i znamenite srpske istorijske ličnosti kao što su Živojin Mišić, Petar Petrović Njegoš i carica Milica. 

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

 

Voditeljka jutarnjeg programa sada je rešila da se pojavi kao slavna plavuša, a ispred Pinkovog studija na Dedinju pojavila se u beloj haljini poput one koju je Merlin Monro nosila u filmu "Sedam godina vernosti".

Foto: ATAIMAGES

 

- Nadam se da mi neće, kao voz poremetiti ovu haljinu divan vetar na Dedinju. Danas sam Merlin Monro. Pitaju me šta radim ovih dana? Krčim put ka Holivudu! Nastavak snimanja kultnih džinglova koji drmaju celu Srbiju - poručila je kraljica šera, dok je pokušavala da obuzda haljinu na vetru.

Kako Jovani stoji haljina poput one u kojoj je čuvena Merlinka snimila najpoznatiji kadar u istoriji filma pogledajte u videu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija