• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.07.2024

16:30

Pevačica presavila tabak! Biljana Marković rešila da tuži koleginicu: "Nisam ćurka, niti se moja porodica bavi vradžbinama"

Ataimages/Grandprodukcija

Estrada

Pevačica presavila tabak! Biljana Marković rešila da tuži koleginicu: "Nisam ćurka, niti se moja porodica bavi vradžbinama"

Podeli vest

Nakon što je nazvala ćurkom, a njenu porodicu optužila da se bavi vradžbinama Biljana je rešila da se sa Dragicom obračuna na sudu.

Nakon što je Dragica Zlatić koleginicu Biljanu Marković u jednoj emisiji nazvala ćurkom, a njenu porodicu optužila da se bave vradžbinama oglasila se advokatska kancelarija koja zastupa Biljanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I Lj A N A marković (@markovic_biljana)

U njihovom zvaničnom saopštenju, koje prenosi Grand, stoji sledeće:

- Na prvu tvrdnju, odnosno uvredu koleginice Dragice Zlatić, odgovaram da ja nisam, kako je ona to rekla, ćurka i da će zbog toga snositi sve zakonske konsekvence. Kada je u pitanju druga tvrdnja, da se moja porodica bavi vradžbinama, ozkavljujem da je to apsolutna neistina i da je na taj načinj dotična uvredila ne samo mene, već i članove moje porodice i da će zbog ove tvrdnje istu morati da dokaže na sudu, te da će snositi sve zakonske konsekvence. U dosadašnjoj karijeri nikada ni javno, ni privatno nisam uvredila bilo koju koleginicu ili kolegu, pa ni dotičnu, koju sam ukupno svega dva puta srela u životu i sa kojom nikada nisam imala bilo kakav duži kontakt. Zaključujem da dotična na ovaj način, preko mog imena, želi da se promoviše, što joj neće proći nekažnjeno, a sve u skladu sa zakonom

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Dragica je gostujući u emisiji "Pretres" na Hype televiziji istakla da postoje koleginice koje smtra ćurkama, a na pitanje voditelja da li sme da ih imenuje, pevačica je odgovorila bez dlake na jeziku.

- Ima jedna za koju smatram da je najveća ćurka, iskreno da ti kažem čula sam za nju da njeni tamo nešto barataju sa nekom nedozvoljenim nekim radnjama, vradžbinama i kojekakvim pa ne bih baš da mi bode vudu lutkicu - rekla je Dragica, a na insistiranje voditelja da kaže njeno ime, pevačica je odgovorila:

Foto: ATAimages

 

- Pa rećiću ti, što da ne. Ja apsolutno nemam nijednu koleginicu niti kolegu sa kojim ne razgovaram ili sa kojima sam u lošim odnosima. Nemam lepo mišljenje o Biljani Marković. i tako da njeno ponašanje mi je katastrofalno. Tako da ću se zaustaviti na ovome i nemoj me više ništa u vezi toga pitati. Mislim da je ovo i dovoljno - zaključila je Zlatićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)
Olimpijske igre

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) srušio je najvećeg rivala Rafaela Nadala (38) sa 6:1, 6:4, u 2. kolu olimpijskog turnira u Parizu i maltene ga poslao u penziju! Srbin je bio u prilici da deklasira legendarnog Španca i to na terenima Rolan Garosa, turnira koji je Rafa osvajao 14 puta u karijeri. Dozvolio je, ipak, u drugom setu Špancu da se vrati i unese dramu u duel, ali srećom izvukao se i dobio ovaj istorijski meč.

29.07.2024

15:33

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija