• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.07.2024

11:51

Pevačica saopštila važnu odluku, pa se obrušila na kolege: "Neću da se prilagođavam nebitnjakovićima"

Dejan Milićević

Estrada

Pevačica saopštila važnu odluku, pa se obrušila na kolege: "Neću da se prilagođavam nebitnjakovićima"

Podeli vest

Nadežda Biljić je odlučila da uvede promene u svojim nastupima, a u saopštenju koje je uputila publici pomenula je i pojedine kolege.

Nadežda Biljić i Toma Panić uživaju u skladnoj vezi i zajedno odgajaju sina Longa, a već neko  vreme oni i zajedno rade, s obzirom na to da je Panić preuzeo brigu o karijeri svoje partnerke. Pevačica je sada saopštila da je došlo vreme da uvede neke važne promene, a sve je saopštila javno na svom Instagramu. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Dragi moji koji me pratite i koji me pozivate da uveličam vaša privatna slavlja, već duži vremenski period sam želela da vam ovo saopštim, ali definitivno je krajnje vreme. Od sada mene isključivo prati moj bend i ne želim više biti deo ovog skrnavljenja muzike - navela je Biljićeva, pa objasnila šta joj najviše smeta:

Foto: ATAIMAGES

 

 - Svaka čast izuzecima i profesionalcima, ali njih je sve manje i samim tim ne želim više sebe, a ni vas dovoditi u situaciju da muzika na slavlju bude užasna zbog nekih polu muzičara, gde se na slavlju pevač ni ne čuje, a što je najgore, ni ne znaju pesme, pa onda mi pevači moramo da se prilagođavamo nekim nebitnjakovićima i za mene ne možđe da bude muzičar onaj koji nosi čepiće u ušima dok svira, a da ne pričamo o krađi bakšiša - navela je Biljićeva šta joj smeta pa upozorila svoju publiku:

Foto: Printscreen/Instagram/nadezda_biljic_official

 

- Ubuduće će mene isključivo da prati moj bend, a vi pazite koga zovete na vaša slavlja za koja godinama izdvajate novac - poručila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šok tokom suđenja zbog gutanja žira u vrtiću: Vaspitačica priznala da je ostavila decu samu!
Društvo

Šok tokom suđenja zbog gutanja žira u vrtiću: Vaspitačica priznala da je ostavila decu samu!

Pred Osnovnim sudom u Surdulici održan je glavni pretres na suđenju vaspitačici M.S. iz Vladičinog Hana, protiv koje se vodi postupak zbog krivičnog dela ”napuštanje nemoćnog lica”. Protiv vaspitačice M.S. pokrenut je postupak nakon što se 27. decembra 2022. godine, u vrtiću u Vladičinom Hanu desio događaj kada je dečak D.Đ. (4) progutao žir, usled čega je na kraju tog dan od posledica gušenja preminuo u UKC Niš.

30.07.2024

13:38

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Počinje osveta Evrope! Orbanov poklon Rusima razbesneo EU! Ovaj potez mu neće oprostiti, razmatraju se najstrože mere!
NIJE DOBRO

Počinje osveta Evrope! Orbanov poklon Rusima razbesneo EU! Ovaj potez mu neće oprostiti, razmatraju se najstrože mere!

Predsednik Evropske narodne partije, najveće frakcije u EP, Manfred Veber pozvao je evropske lidere da donesu mere protiv Mađarske zbog olakšica u izdavanju viza za Ruse. Veber smatra da takav korak predstavlja pretnju za nacionalnu bezbednost EU, piše „Fajnenšel tajms“ pozivajući se na pismo Vebera predsedniku Evropskog saveta Šarlu Mišelu.

30.07.2024

14:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija