• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.07.2024

10:59

Ognjen ostao u čudu zbog prizora! Amidžić video lutku koja nedoljivo podseća na njega, nije znao šta ga je snašlo (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Ognjen ostao u čudu zbog prizora! Amidžić video lutku koja nedoljivo podseća na njega, nije znao šta ga je snašlo (FOTO)

Podeli vest

Amidžić se iznenadio kada je u izlogu jedne radnje video lutku koja liči na njega.

Voditelj emisije "AmiG Show" na televiziji Pink, Ognjen Amidžić, aktivan je na Instagramu, gde sa svojim pratiocima redovno deli sadržaj koji, nema sumnje, sve nasmeje, što je uradio i sada. 

Foto: ATA Images

 

Naime, Amidžić je bio u poseti jednom tržnom centru, gde je u izlogu radnje video nešto što mu je posebno privuklo pažnju. U pitanju je bila lutka, koja je neodoljivo podsećala na njega. 

On je u čudu gledao u lutku, pa je onda brže-bolje ovaj prizor podelio i sa fanovima. 

Foto: Instagram printscreen/ognjenamidzic

 

Pored toga, Amidžić je dodao kratak komentar i dodatno pokazao koliko je zbunjen zbog onoga što je video.

- Ne znam šta da mislim - napisao je voditelj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Najefikasnije u zemlji: Pohvala izvestioca Višem javnom tužilaštvu u Beogradu
Društvo

Najefikasnije u zemlji: Pohvala izvestioca Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Nacionalni izvestilac za oblast trgovine ljudima u svom prvom Izveštaju u ovoj oblasti za 2023. godinu pozdravio je aktivnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu tokom izveštajnog perioda, kao i lično zalaganje glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića koji je, kako se navodi u Izveštaju, pokazao odlučnost i spremnost za saradnju i primenu svih međunarodnih standarda u borbi protiv trgovine ljudima.

31.07.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21