• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

02.08.2024

12:56

"Prvi sam saznao": Oglasio se Milan Milošević nakon vesti da se Kaća porodila, dotakao se i bebinog imena

shutterstock/Informer

Estrada

"Prvi sam saznao": Oglasio se Milan Milošević nakon vesti da se Kaća porodila, dotakao se i bebinog imena

Podeli vest

Milošević ne krije sreću nakon saznanja da je njegova drugarica postala majka.

Bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Katarina Živković, porodila se danas, drugog avgusta i na svet donela dečaka

Vest o Kaćinom porođaju je obradovala mnoge, a među njima se našao i pevačicin veliki prijatelj, Milan Milošević. On je za medije istakao da je čestitao svojoj drugarici čim je čuo, ali da još uvek ne zna detalje porođaja. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Svaki dan se čujemo. Sad sam se probudio i čestitao joj. Pa, verovatno je dobro. Nema šta, to je bio zakazan carski rez. Siguran sam da je dobro - rekao je Milan.

Voditelj je odlučio da ispoštuje Katarininu želju i da još uvek ne otkriva ime bebe. 

Foto: Tanja Andric

 

- Znam ime, ali ne mogu da vam otkrijem. Ono što mogu da otkrijem je da sam ja prvi saznao da je trudna. Prvi posle muža. (smeh) - zaključuje voditelj za "Telegraf.rs".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!
Olimpijske igre

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!

Srpska džudistkinja Milica Žabić (30) poražena je od predstavnice iz Izralea Raz Herško (26), u kategoriji preko 78 kilograma. Ona će od 16 časova u repasažu pokušati da stigne do bronzane medalje sa dve pobede. Prva rivalka biće joj Japanka Sone Akira, a u slučaju da pobedi, za medalju će se boriti protiv bolje iz duela Larisa Cerić (Bosna i Hercegovina) - Kim Ha-jun (Južna Koreja).

02.08.2024

12:24

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija