• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

17:47

Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom nakon porođaja! Maleni Vuk joj leži na grudima, ona blista od sreće (FOTO)

ATA Images

Estrada

Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom nakon porođaja! Maleni Vuk joj leži na grudima, ona blista od sreće (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka je pokazala kako uživa sa svojim naslednikom.

Voditeljka emisije "Zvezde Granda", Sanja Kužet porodila se trećeg jula i na svet donela dečaka, kom su njen suprug, Nemanja Živojinović i ona, dali ime Vuk

Foto: ATA Images

 

Zbog trudnoće, Sanja je morala da se povuče sa malih ekrana, a njeno mesto je došla pevačica Ana Sević. 

Iako javnost nije imala prilike da je gleda u emisiji čije je ona zaštitno lice, lepa voditeljka je bila i više nego aktivna na Instagramu, gde je objavljivala slike sa trudničkim stomakom. 

Foto: Instagram printscreen

 

Nakon porođaja, ona nije bila preterano ažurna, a fotografije svog najmlađeg naslednika nije delila sve do sada. 

Naime, Sanja je sada objavila sliku bez trunke šminke i pokazala kako uživa sa malenim Vukom. Kužetova je ležala na krevetu, u opuštenom izdanju, a njen sin joj je bio sklupčan na grudima. 

Foto: Instagram printscreen/sanja_kuzet

 

Ovi kadrovi su raznežili njene mnogobrojne pratioce, a komentari ispod objave su se sam nizali. "Zlato milo", "Prelepi", "Da ste mi zdravi, srećni i složni", "Blago", "Predivno", bili su samo neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!
Analiza Blumberga!

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!

Odustajanje Amerike od svoje globalne uloge nije počelo sa Trampom, već zaokretom Baraka Obame ka Aziji. Haris će, ako dođe na čelo SAD, morati da se obračuna u Kongresu ne samo sa konzervativnim republikancima, već i sa antiglobalistima raznih vrsta u svojoj Demokratskoj partiji, a SAD će napustiti ili svoju globalnu hegemoniju ili liberalizam - možda i oboje

05.08.2024

19:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija