• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

07.08.2024

15:29

Znate li kolika je razlika u godinama između Cece i Lidije Ocokoljić? Arkan ju je obožavao, a o svojoj sestri pevačica je ovako govorila

ATAIMAGES

Estrada

Znate li kolika je razlika u godinama između Cece i Lidije Ocokoljić? Arkan ju je obožavao, a o svojoj sestri pevačica je ovako govorila

Podeli vest

Folk zvezda Ceca Ražnatović o svom odnosu sa sestrom Lidijom Ocokoljić često je govorila, a malo ko zna kolika je razlika u godinama među njima.

Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko je vezana za sestru Lidiju Ocokoljić. Njih dve se skoro nikada ne odvajaju, a interesantno je i da godinama žive zajedno, u velikoj kući u Ljutice Bogdana. Prošle su kroz mnogo toga zajedno, a o odnosu sa Ocokoljićkom, Ražnatovićka je u nekoliko navrata govorila za medije.

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - rekla je Ceca jednom prilikom i istakla da je i njen pokojni suprug prihvatio Lidiju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Kada sam se udala za Željka, ona je takođe živela sa nama i Željko je, otkad me je upoznao, shvatio kolika je to ljubav između nas dve. On je obožavao Lidiju i nama je to bilo prirodno da smo tri musketara - pričala je Svetlana.

Interesantno je da je Ceca od Lidije starija svega godinu dana, ali se ta razlika, prema rečima folkerke, nikada nije osećala.

- Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako - rekla je folkerka, koja je sada na Kipar otišla upravo sa Lidijom, o čemu smo takođe pisali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Advokat iz Valjeva u pohodu na budžete ekoloških organizacija
Politika

Advokat iz Valjeva u pohodu na budžete ekoloških organizacija

Nedavno su objavljenje pritužbe pojedinih ekoloških aktivista o spornim i nemoralnim postupcima valjevskog ,,eko-advokata“ Sretena Đorđevića, koji je svoje usluge pružanja pravne pomoći nevladinim ekološkim organizacijama koje se bore protiv iskopavanja litijuma u Srbiji naplatio paprenim novčanim iznosima.

07.08.2024

18:53

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!
Planeta

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!

Komandant Hezbolaha Hasan Fareš Ješi, koji je bio odgovoran za napad protivtenkovskim vođenim raketama na sever Izraela, ubijen je danas u izraelskom napadu dronom na grad Džuaja u Libanu, saopštio je IDF, javlja Tajms of Izrael.

07.08.2024

15:56 >> 16:05

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija