• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

08.08.2024

08:46

Naša manekenka uhodila Leonarda Dikaprija, zbog nje mu se gade Srpkinje! Procurili šok detalji: "Jurila ga je, išla je od kluba do kluba!"

reuters/Instagram

Estrada

Naša manekenka uhodila Leonarda Dikaprija, zbog nje mu se gade Srpkinje! Procurili šok detalji: "Jurila ga je, išla je od kluba do kluba!"

Podeli vest

Manekenka Helen Babić ispričala je jednom prilikom detalje susreta sa holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijom.

Leonardo Dikaprio pored svojih glumačkih sposobnosti poznat je i po onim zavodničkim, a posebno su na njega slabe žene iz sveta modelinga.

Glumac, koji je ukrao srca mnogim devojkama svojom revolucionarnom ulogom u "Titaniku", navodno je ostao imun na šarm jedne naše mankenke. Leo je svoju ljubav poklonio mnogim top modelima, ali jedna lepotica je zbog njega otišla toliko daleko, da je navodno čak i obrukala svoju profesiju.

O tome je nedavno pričala bratanica pevačice Snežane Babić Sneki, manekenka Helen Babić u jednom podkastu.

Foto: Reuters

 

- Postoji jedna manekenka koja je obrukala profesiju - počela je Olja izlaganje, na šta se njena gošća, manekenka Helen Babić nadovezala, te tom prilikom otkrila pikanterije koje mnogi nisu znali.

- Modeling je svet dobar što se tiče kontakata i putovanja. Naučila sam zaista svašta i shvatila sam da je dobar poziv, iz razloga što u gradovima gde se svašta dešava. Kao modelu i mladoj lepoj ženi sva vrata su mi bila otvorena. Imala sam super priliku preko prijatelja da upoznam celu ekipu sa seta poznatog filma. Tada sam upoznala i Leonarda Dikaprija - rekla je nedavno Helen, a potom otkrila kakav je glumac van scene:

- Njega mrzi što sedi u Parizu, upoznala sam ga kao čoveka smorenog od svega. Celu noć je bio na telefonu. Posle nekog vremena smo imali priliku da večeramo za istim stolom. Postavio mi je pitanje "Odakle si?", a kad sam mu rekla onda se namrštio. Izrazio je gađenje, pitala sam ga čemu to. On mi je potom rekao upoznao sam jednu devojku iz Srbije. Niz devojaka ga je jurilo. Između ostalog sam saznala za tu priču da je ta devojka išla od kluba do kluba i trudila se na sve načine da ga nađe. Uhodila ga je. Jurila ga je. Kad mi je pokazao sliku, onda sam shvatila o kome je reč. On je po jednoj osobi generalizovao našu državu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija