• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.08.2024

12:41

"Mnoge peru biografije!" Nada Obrić raskrinkala koleginice: "Pominju neke tiraže i cifre od kojih se mozak okreće"

Izvor: MirDan produkcija

Estrada

"Mnoge peru biografije!" Nada Obrić raskrinkala koleginice: "Pominju neke tiraže i cifre od kojih se mozak okreće"

Podeli vest

Bila je jedna od najtiražnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji, zbog čega joj kaže danas nije dobro kad čuje kako neke njene koleginice izvrću istinu.

Nada Obrić bila je velika zvezda osamdesetih, poslednjih godina povukla se iz javnosti, ali je nedavno govorila o estradi i osvrnula se na svoju bogatu karijeru i priznanja.

Foto: Youtube printscreeen

- Sada ja slušam neke moje koleginice, pa kažu prodale su ne znam koliko miliona ploča, to se pominju cifre od kojih ti se mozak okreće. Pritom zaboravljaju da ih ja slušam i da precizno znam situaciju da to nije ni bilo blizu toga. Sada ni ona ne može da dokaže da je to prodala, ni ja ne mogu da dokažem da nije, te evidencije možda nema - rekla je Nada, a onda se osvrnula na sva priznanja koja je dobila do sada:

Foto: printscreen

 

- Dobila sam sva moguća priznanja koja su ikada ustanovljenja u ovoj profesiji, nema više šta da dobijem, nije ništa izmišljeno, a da ga nisam dobila. Najdraža nagrada koju sam dobila je Povelja Grada Zvornika, za to se najviše radujem, najteže je biti pop u svom selu. To kada sam dobila, mislila sam da sam osvojila ceo svet - isprićala je Obrićeva za Grand.

Mnoge njene kolege pokušavaju da se danas predstave u nekom drugom svetlu i da isprave neke delove svoje biografije, a Nada je za sve njih imala i jedan savet.

- Naravno da ima toga, mnogi peru biografije, ali dobro, sve je to sastavni deo nečijeg života. Ja mojoj deci i svima kažem da vode računa šta danas rade da se ne bi sutra kajali zbog toga - zaključila je Obrićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija