• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.08.2024

15:52

Momci iz "Crnog Ceraka" besni na estradu jer podržava JK, pomenuli Cecu i ovu folkerku: "Nikada je nisam slušao!"

Zoran Sinko

Estrada

Momci iz "Crnog Ceraka" besni na estradu jer podržava JK, pomenuli Cecu i ovu folkerku: "Nikada je nisam slušao!"

Podeli vest

Seksi i Lacku komentarisali su stanje na domaćoj estradi, ali i jaz između pripadnika stare i nove garde.

Momci iz grupe "Crni Cerak" nastupali su u Crnoj Gori, u Budvi zajedno sa Nućijem, Vojažom i Zerom, a tom prilikom, u razgovoru sa pripadnicima sedme sile, prokomentarisali su brojne aktuelnosti.

Najpre, s obzirom na to da, kako su rekli, retko nastupaju u rodnom Beogradu, na predlog novinara da otvore svoj klub, reperi su rekli:

- Mi da napravimo klub? Mi ne možemo o sebi da se brinemo. Ne možemo, pesme da napravimo - bili su iskreni momci, nakon čega se povela polemika o "staroj i novog gardi" na estradi.

- To ovi što nas prozivaju u poslednje vreme? Ne znam, Boga mi, ovi što su mi bili super su stali u Karleušinu odbranu. Tako da ne znam. Na primer, kad sam bio tako klinac, bila mi je ok Mia Borisavljević. Ona mi bi imala dobru muziku, a onda nas je popljuvala. Pa, dobro, ja stvarno nisam slušao to sve, ali sa obzirom na to da znam da mas Ceca gotivi, onda i ja Cecu isto gotivim, ali je, na primer, nisam slušao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji
Politika

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji

"Moskva nas je upozorila na pripremu državnog udara. Nema razloga za strah, mi imamo čvrstu i snažnu državu i predsednik Vučić nije Janukovič, on nema nameru da beži i prepusti siledžijama vlast, ali imamo razloga da budemo oprezni i vrlo ozbiljni", izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prava upitan da prokomentariše informaciju da su nas ruske službe obavestile da se pripremaju masovni neredi u pokušaju državnog prevrata i likvidacija predsednika i najvišeg rukovodstva.

10.08.2024

14:16

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23