• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

12.08.2024

10:15

Zbog jednog Slobinog gesta leteli su i stolovi i stolice?! Otkriven razlog masovne tuče na nastupu Radanovića, ovo je zasmetalo Crnogorcima?!

Marko Đoković/shutterstock

Estrada

Zbog jednog Slobinog gesta leteli su i stolovi i stolice?! Otkriven razlog masovne tuče na nastupu Radanovića, ovo je zasmetalo Crnogorcima?!

Podeli vest

Sloba Radanović napravio je pravu pometnju u Nikšiću.

Slobodan Radanović doživeo je veliku neprijatnost na nastupu u Crnoj Gori kad je izbila opšta tuča zbog toga što je pevao rodoljubive pesme koje je publika od njega i tražila, ali i zbog toga što je momku iz publike pokazao tri prsta skupljena u znak krsta.

Foto: Printscreen/X/mnehn_19

 

Prvi izvor koji se zatekao na licu mesta ispričao je šta se dogodilo te noći u Nikšiću.

- Sloba je došao tačno na vreme. Bio je odlično raspoložen i napravio je sjajnu atmosferu. Doduše, sve do jednog trenutka. Problem je nastao kad je otpevao pesmu "Idem preko zemlje Srbije". Tad je neko iz publike počeo da ga vređa i ponižava. On je prekinuo da peva i, kao što se vidi i čuje na snimku, razmišljao je šta da radi i kako da reši situaciju s momcima koji su pravili problem. Oni su Crnogorci i smetalo im je to što Radanović peva usred Nikšića - ispričao je izvor.

Kako se može čuti na snimku, pale su uvrede između pevača i jednog momka.

- Što si došao, druže, ako tražiš da ti ja pop***m k***c? Što? Ja da ti pop***m k***c, a? - čuje se na video-klipu, na kome se vidi i da se pevač raspravlja s nekim iz publike dok se sve vreme iza njega čuje bend koji svira.

Prema priči drugog izvora, pored toga što im je smetala ova pesma, do prepirke je došlo i zbog toga što je pomenuti momak digao dva prsta dok je Sloba pevao "Ivanova korita", a pevač mu je na to odgovorio sa tri skupljena prsta (kao prilikom krštenja). Potom je mladić iz publike upitao Slobu da li to njemu pokazuje, na šta je on odgovorio potvrdno, pa je usledio dijalog sa snimka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nekoliko trenutaka kasnije, Sloba je navodno poslao momka iz obezbeđenja da mladića izvede s nastupa, zbog čega je došlo do međusobne tuče između dve grupe momaka, pa su tako u jednom trenutku leteli i stolovi i stolice, dok su devojke panično bežale kako ne bi izvukle deblji kraj u tuči na Slobinom nastupu.

Foto: Printscreen/Instagram/slobaradanovic

 

Ipak, Radanović se na svom Instagram profilu zahvalio svima koji su došli kao da se ništa nije dogodilo, a o ovoj temi se više nije oglašavao. 

Inače, sporni stihovi pesme glase:

Foto: ATAIMAGES

 

"Idem preko zemlje Srbije,

Ide srce gde mu milije,

I da mi je to poslednje,

Doći ću do tebe".

Šta je uvredljivo u pesmi  koja govori o tome da je zbog ljubavi neko prošao kroz celu zemlju da bi video onog kojeg voli nikome nije jasno, pa se više čini da je neko alergičan na samu reč "Srbija", nego na Slobino "srbovanje".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23