• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

15.08.2024

09:12

"Pevala sam na drvetu i kamionu!" Pevačica navela najluđe zahteve gostiju, pa šokirala: "Uzeo je sekiru i počeo da seče stablo"

Printscreen YouTube/ A Sad Malo Mi

Estrada

"Pevala sam na drvetu i kamionu!" Pevačica navela najluđe zahteve gostiju, pa šokirala: "Uzeo je sekiru i počeo da seče stablo"

Podeli vest

Pevačica koja je od jedne pesme sagradila čak tri kuće zarad dobre atmosfere uvek je bila spremna na sve.

Snežana Jovanović Šikica proslavila se hitom "Ala bi se šikicala" koji joj je doneo enormnu popularnost i zaradu. Zahvaljujući samo jednoj pesmi sagradila je čak tri kuće, tvrdi da ne postoji mesto na kojem nije pevala, ali i da je magistrala bila najveća škola za nju.

Foto: Printscreen

 

Šikica ponosno ističe da je Ciganka i da je zbog toga rođena sa posebnim osećajem za muziku i publiku koja je obožava.

- Ja sam ciganske, ne romske nacionalnosti, ne stidim se da kažem da sam sprska Ciganka. Godinama radim pošteno svoj posao, ne fantaziram. Ja sam uvek ista, kako sam počela, takva sam i ostala. Ne stidim se posla koji radim. I dan danas smatram da nisi pevač ako ne prođeš kafanu, kafansku školu i fakultet. Kad prođeš kafanu, onda znaš da si zreo čovek. Mislim da svaki pevač mora da prođe kafanu, svadbu, šatore da bi dostigao nešto u životu - rekla je Šikica za Grand.

Ne stidi se da javno govori o interesantnim i ludim zahtevima koji su gosti imali od nje.

Foto: Foto: Printscreen YouTube/ A Sad Malo Mi

 

- Normalno da mi muzičari moramo da napravimo štimung gde god da je. Ja sam pevala nekada i na drvetu i na kamionu, ne stidim se toga. Sad mogu da izađem na ulicu i da pevam, da se snađem ako zatreba. A sad je moderno da pevaš po restoranima, dobro tu su i šatori… Mada, nedostaju mi vašari - istakla je ona i dodala da su muzičari nekad bili raspoloženi za šalu na nastupima, što je danas retkost.

Tako se prisetila i anegdote sa jedne svirke na kojoj je njen muzičar završio na drvetu.

Foto: Printscreen

 

- Bio je jedan naš prijatelj koji je popeo violinistu na drvo i uzeo sekiru i počeo kao da seče to drvo.To su bile šale i to je zapravo čar našeg posla, čisto da ne bude dosadno. Muzičar mora uvek da bude raspoložen - rekla je Šikica i poentirala:

- Uzmeš mikrofon, ideš, upadaš i simpatičan si ljudima samo ako se uvek smeješ i ako im lepo priđeš. Takav je posao, iako ti nije do pevanja, prosto moraš da se smeješ - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!
Politika

Licemerje! Lažni ekolozi se bore protiv litijuma, a svi imaju po dva telefona, laptopove, električne automobile... Pa, odreknite se toga!

Svaka država na svetu je nezavisna onoliko koliko ima svog mineralnog bogatstva. Da Rusija nije imala Ural i sve ono što ima na Uralu, pitanje je dokle bi Nemci došli u Drugom svetskom ratu. I znate li oko koje zemlje se još vode sukobi, a koja ima ceo periodni sistem elemenata - Irana - rekla je za NIN dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta Biljana Abolmasov.

15.08.2024

10:28

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija