• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

15.08.2024

19:31

Pljuvao ju je što snima kavere njegovih pesama, sad šokirao javnost! Šako Polumenta uradio nešto neočekivano, tiče se Barbare Bobak

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Estrada

Pljuvao ju je što snima kavere njegovih pesama, sad šokirao javnost! Šako Polumenta uradio nešto neočekivano, tiče se Barbare Bobak

Podeli vest

Pevač Šako Polumenta, na iznenađenje mnogih, pojavio se na nastupu koleginice Barbare Bobak.

Barbara Bobak i Šako Polumenta, nakon teških reči koje su razmenili putem medija, uspeli su da "zakopaju ratne sekire".

Pevač je, naime, viđen na Barbarinom nastupu u jednom klubu, što je mnoge iznenadilo, uključujući i samu pevačicu. Oni su se, tom prilikom, zajedno našli na bini, a Bobakova je ovaj trenutak zabeležila selfijem, koji je kasnije podelila na svom Instagram storiju.

Foto: instagram.com/barbarabobak

 

Podsetimo, Šako Polumenta je javno iskazao svoje nezadovoljstvo zbog toga što je Barbara Bobak snimala kaver verzije njegovih pesama.

- Ja sam se drznuo pre godinu i po - dve i rekao da ovo nije fer od strane naših saradnika, tačnije autora. Barbara u tim svim kompilacijama peva moje pesme i ona to lepo radi, ali odakle pravo? Nije ona jedina, ima i velikih pevača koji to rade. Odakle pravo autorima da prodaju nekom drugom nešto što sam ja kupio? Ovo je kriminalno, baš nije fer. Toliko uložiš sebe i novca, vremena, truda da od pesme napraviš hit i neko to uzme i samo prepeva. Ja sam putovao iz Bijelog polja u Beograd pre 30 godina kada sam počinjao, nisam imao novca da se rasipam, trebalo je odvojiti od usta da bi se uzela pesma i sad neko bez pitanja uzme te pesme i igra se. Ti pevači nemaju ni album iza sebe, a na gostovanjima uzimaju nekad čak i više od visokorangiranih pevača. Žive od naših dela - rekao je on i dodao da nije krio nezadovoljstvo zbog takvog ponašanja autora:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam negodovao, ali se onda autori javljaju i kažu: "To je dobro za tebe". Ma šta je dobro za mene, pesma je prošla. Autori na taj način ponižavaju pevače koji su ostavili život na terenu. Lako je sad nekome da snimi nešto za šta sam se ja mučio mesecima i pevao po klubovima, pa na gostovanjima, po terenu, kad ljudi zavole pesmu, neko se napravi pametan i snimi istu. Prave nas budalama - ljutito je rekao pevač u intervjuu za magazin Svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija