• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

17.08.2024

19:06

Za braću Matić ova tema je zabranjena! Dejan otkrio kako provodi vreme sa Sašom na moru i o čemu nikada ne razgovaraju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Za braću Matić ova tema je zabranjena! Dejan otkrio kako provodi vreme sa Sašom na moru i o čemu nikada ne razgovaraju

Podeli vest

Pevač tradicionalno kao i svakog leta boravi u kući svog brata na crnogorskom primorju.

Dejan Matić i ovog leta uživa na Crnogorskom primorju gde njegov brat Saša poseduje kuću, uspeo je da spoji lepo i korisno, pa malo nastupa, a malo i uživa u čarima primorja.

Foto: ATA Images

 

- Tradicija se nastavlja, tu sam kod brata. Ispratili smo Olimpijske igre, družili se i kupali.-Radi se, ali ima malo vremena i za odmor, spojio sam lepo i korisno - rekao je Dejan.

Nedavno je bio sa porodicom na odmoru u Hrvatskoj, a s obzirom na to da su oni sada u Grčkoj pevač planira da im se pridruži kad završi sa nastupima.

Čim prođe letnja turneja, spreman je, kaže, da iznenadi publiku koja ga u neverovatnom broju prati na svakom nastupu.

Foto: Foto: Veri Veroza

 

- Imam dosta toga u planu, ima novih pesama, vredno se radi u studiju, ali sve to čeka neku jesen. Tako da stiže album s jeseni, pa nastavljamo dalje. Samo da krene malo zatišje i posvećujem se studijskom radu - otkrio je Matić.

Iako su i kolege i braća Dejan priznaje da je upravo posao tema o kojoj sa Sašom ne razgovara.

- Sale i ja se više baziramo na neku opuštenu priču i druženje, da se malo odmorimo od posla, iskren da budem - rekao je Dejan za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija