• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

18.08.2024

07:01

"Tada su mi sve lađe potonule": Viki Miljković otkrila šta joj je čuveni kompozitor rekao na početku karijere

Miloš Rafailović

Estrada

"Tada su mi sve lađe potonule": Viki Miljković otkrila šta joj je čuveni kompozitor rekao na početku karijere

Podeli vest

Put do slave popularne folkerke nije bio jednostavan, a savetovali su joj i da odustane od karijere.

Viki Miljković je verovala u svoje muzičke snove čak i kada nije imala podršku, a poznati kompozitor savetovao joj je da odustane od pevanja i okrene se školovanju.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

 

- Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu - ispričala je svojevremeno Viki, prenosi Telegraf.

Mnogo godina kasnije Dragan je rekao kako verovatno u to vreme nije obratio dovoljno pažnje na Viki.

Foto: ATAIMAGES

 

- Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak - izjavio je kompozitor.

Sa samo šesnaest godina, pevačica koja je tada bila tinejdžerka kročila je u svet muzike kada nije mogla ni da sanja o karijeri kakvu danas ima, a tada je dobila podršku Marine Tucaković koja je uvela u estradni svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija