• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

18.08.2024

08:34

Zorana Mićanović pokazala zanosne obline! Pevačica se skinula u bikini i muškarcima pomutila razum (FOTO)

ATAIMAGES/instagram

Estrada

Zorana Mićanović pokazala zanosne obline! Pevačica se skinula u bikini i muškarcima pomutila razum (FOTO)

Podeli vest

Mlada zvezda u usponu svojom poslednjom objavom usijala je društvene mreže, a ni njen biši dečko nije ostao ravnodušan.

Zorana Mićanović više puta je pokazala svoju izvajnu figuru i ravan stomak, ali je sada rešila da istakne i zadnjicu. Pevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju u plavom bikiniju, a njena "pozadina" došla je u prvi plan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Micanovic 🔥 (@zorana_micanovic_official)

Zoranino vrelo izdanje izazvalo je pometnju na mrežama, a fotografija već ima skoro trideset hiljada lajkova. Na ove kadrove nije ostao imun ni njen 22 godine stariji bivši dečko Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, kome se fotografija bivše devojke takođe dopala. 

Foto: ATAimages

 

Podsetimo, Zorana Mićanović i MC Stojan snimljeni su zajedno letos u Crnoj Gori na plaži, što je pokrenulo spekulacije o njihovom pomirenju, ali su oni to demantovali tvrdeći da su ostali u dobrim odnosima i da poslovno sarađuju. Nakon toga pevačica je "uhvaćena" ruku pod ruku sa zgodnim Crnogorcem za koga se govorilo da joj je dečko, ali je ona i to negirala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju
Politika

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju

Poslednjih meseci u Srbiji se vodi strašna medijska kampanja protiv Evropske unije u kojoj Brisel pokušava da se prikaže kao zlo koje želi da uništi Srbiju i pretvori je u koloniju, kaže ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i navodi da najstrašniju kampanju vodi Dragan Šolak.

18.08.2024

09:51

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija