• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

18.08.2024

10:48

Usisao je! Biznismen dohvatio Jovanu Jermić, sve puca od strasti! (FOTO)

ATA Images

Estrada

Usisao je! Biznismen dohvatio Jovanu Jermić, sve puca od strasti! (FOTO)

Podeli vest

Popularna voditeljka prepustila se strastima sa 15 godina starijim dečkom.

Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković uživaju u skladnoj vezi, a "kraljica šera" ne propušta priliku da istakne koliko je zaljubljena u svog partnera i koliko je njihov odnos strastven.

Voditeljka često deli na društvenim mrežama njihove zajedničke trenutke, a sada je pokazala kako razmenjuju nežnosti. Dok je Dragan snažno ljubi, ona ne skida osmeh lica, a celu situaciju opisala je jednom rečju: "Usisavanje".

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

 

Jovanin partner Dragan Stanković početkom meseca proslavio je 48. rođendan, a voditeljka mu je  uputila specijalnu čestitku u kojoj je navela 48 razloga zašto ga voli i poklonila mu skupoceni sat. Nedavno je otkrila da je Dragan još pre tri godine "počeo da plete mrežu oko nje", ali da je ona načinila prvi korak i pozvala ga na večeru.

Foto: Informer

 

- Ja sam ga zvala na večeru. Rekao je da ne može to veče jer igra tenis, već da može u četvrtak. Tako je i bilo. Ostalo je istorija... - otkrila je Jeremićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Srbija