• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.08.2024

20:36

Drama na Avali se nastavlja! Komšija prijavio Veljka i Vericu, kreatorka u strahu: "Plašim se za svoju bezbednost!"

ATAIMAGES

Estrada

Drama na Avali se nastavlja! Komšija prijavio Veljka i Vericu, kreatorka u strahu: "Plašim se za svoju bezbednost!"

Podeli vest

Rakočevićka je za medije otkrila da će pozvati sve komšije da svedoče, jer Veljko i ona neće odustati dok ne stanu na put komšiji koji im godinu dana unazad pravi problem.

Suprug Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, pre dva dana se oglasio na svom Instagram profilu i javno saopštio da ima problema sa svojim komšijom

Foto: Insajder

 

Njihov prvi sused na Avali, pretio je i vređao Veljka i Vericu, a to sve je Kuzmančević snimio i objavio na mrežama. Pored toga, njih dvoje su ceo slučaj prijavili policiji

Verica je sada ispričala da je komšija podneo prijavu protiv nje i njenog supruga, a kako je rekla, sporno je to što je Veljko na društvenim mrežama otkrio njegov identitet.

Foto: ATA Images

 

- Verovatno nas je tužio jer smo objavili njegove slike i ime. Na mrežama ja imam pravo da objavim identitet siledžije. On je, kako se predstavlja, profesor na fakultetu, a psuje ženu. Samo neka tuži, pa kad mu dođe cela ulica za svedoke i još studenti koji će objasniti profil profesora... Rečenica koju je izgovorio one noći: "Duguješ mi krv" direktna je pretnja smrću. Kao javnoj ličnosti, dužnost mi je da skrenem pažnju javnosti i time zaštitim sigurnost svoje porodice. Ovo nije plemenska zajednica, već civilizovano društvo. Zaista se plašim za svoju bezbednost. Videla sam šta je izjavio i to je skandalozno - objasnila je Verica.

Foto: Miloš Rafailović

 

Kreatorka je zatim dodala da su Veljko i ona pobegli iz grada na Avalu da bi imali mir, ali da nisu ni pomišljali da će im se nešto ovakvo dogoditi. 

 - Ne znam šta je čudno što neko želi da živi u skladu s prirodom, poštujući javni red i mir. Mi sve razumemo i proslave i glasnu muziku, ali mora da se zna neki red. Ja sam iz grada pobegla u okruženje koje smatram da je civilizovano. I zaista to jeste tako. Komšije su nam divni, porodični ljudi. Nikada nijedan problem nismo imali. Eto, vidite šta se dešava - objasnila je Verica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)
Live TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)

Front u Ukrajini, Bliski istok, Amerika, Rusija, sve ima veze sa jednom političkom karijerom dugom 25 godina. Vladimir Putin bio je premijer Rusije, a kasnije je postao predsednik. Od tada on diže Rusiju iz pepela. Ostala je misterija kako je baš on došao na vlast. Da li je to bila Jeljcinova ideja? Šta se desilo u odnosu sa Amerikom? Imali su sjajne odnose, gajili su dobre političke odnose, u Putinu su videli faktor mira, a onda se nešto neočekivano dogodilo. Da li je Putin prevario Zapad? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo i Vladimir Kljajić, politikolog.

20.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...
Planeta

(VIDEO) Ona je sinoć na Demokratskoj konvenciji bila glavna zvezda! Kada je izašla svi su zaćutali! "Očuh me je silovao kad sam imala 12 godina...

Nacionalna konvencija Demokratske stranke u Čikagu počela je u ponedeljak, a aktuelni američki predsednik Džo Bajden je na otvaranju svečano pozdravio potpredsednicu SAD-a i kandidatkinju koja ga je zamenila u trci za predsedničku fotelju na predstojećim izborima, Kamalu Haris. Međutim, Harisova, koja je trebalo da bude zvezda večeri, ostala je u senci druge žene.

20.08.2024

16:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija