• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

22.08.2024

08:02

Nemaju komplekse! Naše najveće estradne zvezde ne bacaju novac na brendirane stvari, već se oblače kod Kineza

Shutterstock, ATA Images, Instagram/raznatovicanastasija

Estrada

Nemaju komplekse! Naše najveće estradne zvezde ne bacaju novac na brendirane stvari, već se oblače kod Kineza

Podeli vest

One otvoreno govore o tome da nemaju problem da kupuju stvari kod Kineza, jer kako kažu, ti komadi nekada mogu bolje da stoje od brendiranih krpica.

Najveće muzičke zvezde u Srbiji priznale su da se oblače kod Kineza! Teodora Džehverović, Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Anastasija Ražnatović i Rada Manojlović ne libe se da kupuju u kineskim prodavnicama i ne haju za negativne komentare i osuđivanje okoline. 

Džehva se nedavno našla na meti hejtera koji su joj zamerili što redovno pazari haljine, ali i materijale kod Kineza, od kojih joj majka Goca šije kostime za nastupe. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne znam zašto je u današnje vreme sramota reći da kupuješ kod Kineza?! Mislim da haljina ne treba da se gleda po ceni, već po tome kako ti stoji i da li ti se dopada. Dešava se da mi stvari koje koštaju po 10.000 evra stoje katastrofa! Najbitnije mi je da izađem iz kuće u kombinaciji koja mi odlično stoji, bez obzira na cenu - objasnila je pop zvezda Teodora Džehverović.

Snaja i svekrva složne

Kineskim dućanima ne može da odoli ni trenutno najveća regionalna zvezda Aleksandra Prijović, koju publika često ima prilike da vidi u skupim kombinacijama koje mudro kombinuje s kineskim komadima. 

Foto: Instagram/printscreen

 

- Imam stvari i od 100 dinara! Omiljene radnje su mi kineske, to znaju moji prijatelji. Kupovina kod Kineza me podseća na detinjstvo, kada su mi baka i deda kupovali tamo stvari i igračke, a ja i dan-danas znam satima da se zadržim kod njih. Duže budem u kineskoj radnji nego u "Dioru" - priznala je Prija, dok je i njena svekrva Lepa Brena u nekoliko navrata istakla da nije opterećena brendiranom odećom.

- Ne smeta mi kad kažu da se oblačim jeftino i kod Kineza - rekla je jednom prilikom pevačica za Informer. 

Nije kao majka

Dok se Ceca Ražnatović trudi da bude brendirana od glave do pete, njena ćerka Anastasija je priznala da rado obilazi jeftine radnje. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nije me sramota da kupujem kod Kineza, tamo mogu da se pronađu super stvari. Zašto ne bih otišla i pogledala? Iskreno, često svratim u tu prodavnicu kada treba da kupim neke sitnice za kuću - objasnila je Cecina naslednica.

Rada Manojlović je oduvek poznata kao pevačica koja ne prati modne trendove, već isključivo bira odevne kombinacije u kojima se oseća udobno i privlačno. Rada je priznala da joj sestra Maja haljine za nastupe nabavlja u jeftinim kineskim tržnim centrima. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Maja mi kupuje stvari kod Kineza. Što da plaćamo haljinu po sto i više evra, a kod Kineza ima ista za dve hiljade dinara?! I ove od sto evra mi isto iskritikuju, a raspadnu mi se posle prvog pranja. Bolje mi je onda da kupujem kod Kineza - rekla je folkerka. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?
Live TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?

Ruski ministar odbrane poslao je poruku Ukrajini i svim sponzorima ukrajinskih snaga da nije trebalo da zalaze u teritoriju Rusije. I sam ministar odbrane Rusije rekao je da su formirane tri grupe koje će voditi računa o civilnom stanovništvu u Kurskoj oblasti. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su Dragan Vasiljković, osnivač fondacije "Kapetan Dragan" i Slobodan Dimitrijević ispred pokreta "Srpsko-rusko bratstvo".

21.08.2024

22:56

(VIDEO) Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!
Live TV

(VIDEO) Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!

Ono što nam se do juče činilo nemoguće, danas je došlo u Srbiju. Ako ovako nastavimo, ješćemo insekte! Zašto je Zapadu jako važno da uništi pravoslavnu crkvu u Rusiji i pravoslavlje uopšte? Na ovu temu u "Info danu" govorio je istoričar Goran Šarić. U drugom delu emisije priključili su se i Marko Lakić, novinar i ekonomista Nebojša Berak.

21.08.2024

19:24

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)
Biće frke

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama sugerisao je da njegov naslednik i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp ima mali polni organ. Obama je na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu rukama pokazao navodnu veličinu Trampovog polnog organa, ne navodeći konkretno da je to u pitanju, ali su svi u publici shvatili šta je hteo da kaže, te su se grohotom nasmejali.

22.08.2024

09:44

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija