• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. S.

23.08.2024

07:02

"I pevam i studiram": Milica Jokić se posvetila obrazovanju, Dačićeva snajka želi fakultetsku diplomu

Zoran Sinko

Estrada

"I pevam i studiram": Milica Jokić se posvetila obrazovanju, Dačićeva snajka želi fakultetsku diplomu

Podeli vest

Milica kaže da se pronašla u muzici, ali i pored toga želi da završi fakultet.

Završiću fakultet, javno je obećala pevačica Milica Jokić (23)! Folkerka koja je javnosti poznata i kao buduća snajka Ivice Dačića kaže da joj je muzika velika ljubav, ali želi da ima i diplomu Ekonomskog fakulteta.

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Roditelji su me podržavali od samog početka muzičke karijere, upravo su oni otkrili moj talenat za muziku. Bili su mi veliki oslonac i podrška u svemu i zahvalna sam im na tome. Danas je posebno važno da imaš podršku porodice, pogotovo kada odlučiš da se baviš javnim poslom. Međutim, ima mnogo toga što ljudi ne znaju o meni. Uz srednju školu, završila sam i muzičku, a danas studiram ekonomiju. Moji roditelji smatraju da, pored pevanja, treba da imam i fakultet, a i ja tako mislim. Nikad se ne zna, sebe sam pronašla u muzici i definitivno ću nastaviti time da se bavim, ali je dobro da pored toga imam nešto završeno - rekla je popularna pevačica.

Foto: Privatna arhiva

 

Jokićeva ima mnogo posla, peva nekoliko puta nedeljno, a nedavno je na jednom nastupu doživela peh.

- To nije peh, već blam! Pala sam na nastupu u Banjaluci! Htela sam da odem među ljude i kad sam sišla sa bine, okliznula sam se i pala. Svi su to snimili - rekla je Milica i otkrila da je bolove trpela danima:

Foto: Zoran Sinko

 

- Nije bila strašna povreda, ali sam se fino udarila. Hvala Bogu, pa glavu nisam povredila. Prosula sam se kao niko, svi su mi se smejali. Neke devojke su mi pomogle da ustanem i nastavila sam da pevam kao da se ništa nije desilo iako me je sve bolelo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!
Da se zna!

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!

Namera SAD da brani sve slabiji status gospodara unipolarnog sveta zahteva moderne sisteme naoružanja koji nisu inferiorni, ili još bolje superiorniji od neprijateljskog oružja. Amerika ima ozbiljne probleme sa ovim. Kako su Amerikanci sa neprijatnim iznenađenjem saznali, njihova zemlja već deset godina zaostaje za Rusijom i Kinom u razvoju hipersoničnog naoružanja.

23.08.2024

00:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija