• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.08.2024

10:48

Haljina Maje Berović košta Boga oca, od silnih nula boli glava: Sužava struk i ističe grudi, a evo gde ju je pevačica prošetala (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Haljina Maje Berović košta Boga oca, od silnih nula boli glava: Sužava struk i ističe grudi, a evo gde ju je pevačica prošetala (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Maja Berović zablistala je na premijeri filma u skupocenoj haljini.

Maja Berović pojavila se na premijeri filma "Megdan: Između vode i vatre", a tom prilikom privukla je ogromnu pažnju publike, ali i okupljenih pripadnika sedme sile.

Pevačica je na crvenom tepihu zablistala sa ekipom ostvarenja u kojem se i sama pojavljuje, uključujući i naslednika pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksu Balaševića, a danas se naširoko komentariše njena skupocena toaleta.

Berovićeva je, naime, ponela haljinu brenda Retrofete, čija cena iznosi 1.115 evra, koju je uklopila uz torbu metalik boje, kao i sandale u crnim tonovima.

Podsetimo, Maja Berović nedavno je u Hramu Svetog Save zajedno sa suprugom Alenom krstila sina Lava, a slavlju su prisustvovale brojne poznate zvanice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija