• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

24.08.2024

07:01

"Desingerica je zapravo normalan, piše mi hit": Rada Manojlović oduševljena Desingericom, najavila saradnju, a evo šta on misli o tome

ATA Images

Estrada

"Desingerica je zapravo normalan, piše mi hit": Rada Manojlović oduševljena Desingericom, najavila saradnju, a evo šta on misli o tome

Podeli vest

Rada Manojlović podržava sve što Desingerica radi i veruje da će joj napisati pesmu koja će postati pravi hit!

Dok većina kolega pevačice Rade Manojlović kritikuje kontroverznog repera Dragomira Despića Desingericu koji na svojim nastupima pljuje publiku i udara ih patikom, folk zvezda ga hvali i najavljuje zajedničku pesmu.

Foto: Miloš Rafailović/Tanja Andric

 

- Desingericu sam već pitala za saradnju i on je oduševljeno prihvatio! Rado ću s njim snimiti duet. On samo pravi medijsku famu, ali je privatno kulturan, divan, normalan dečko! Nikad ga nisam čula da je van kamera opsovao ili rekao nešto ružno. O Dragomiru mislim sve najlepše, imam poštovanje prema njegovom radu. Originalan je i publici se to dopada - priča atraktivna brineta.

Prezauzet

Zgodna pevačica je spremna da eksperimentiše s novim muzičkim pravcima, ali samo kad je reč o duetu sa Desingericom.

Foto: ATAIMAGES

 

- Desingerica je trenutno prezauzet, nastupa svaki dan. Sigurna sam da će mi raditi pesmu kada nam se poklope termini. Ne želim da ga silim i vučem za rukav. Ukoliko misli da bi mogao za sebe da izvuče neku deonicu u toj pesmi, a sigurno će moći, rado ću ga pozvati da mi se priključi. Uvek sam raspoložena za novi pravac, za eksperiment, ali ne baš sa svim pesmama - rekla je Manojlovićeva za televiziju Hajp.

Rada je priznala da Desingerica nije prvi predstavnik novog, modernog muzičkog pravca s kojim je pokušala da ostvari saradnju.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svojevremeno sam jurila Cobija za jednu pesmu. Njega čovek ne može da uhvati ni za početak ni za kraj, pa sam odustala - rekla je Rada i otkrila da je planirala i saradnju s bivšim dečkom Milanom Stankovićem:

- Volela bih da sarađujem i sa Milanom Stankovićem. Pokušavali smo već, ali on je previše moderan za mene.

Sve potvrdio

Ni Desingerica ne krije da poštuje i ceni folkerku. Reper je izjavio da je izvesno da će Manojlovićevoj ispuniti želju.

Foto: ATAIMAGES

 

- Uradio bih Radi pesmu poput one "Balkanac", taj neki gas. Rada je tražila da se u pesmi ne spominje droga, ali biće neke lake drogice. Bajo, ili si cava ili nisi! - kazao je Despić u svom stilu.

Rada: Ne razgovaram sa Harisom

Jedan od najuspešnijih dueta koje je Rada dosad snimila jeste onaj u kom je ukrstila glas s bivšim dečkom Harisom Berkovićem. Pevačica je priznala da su nakon raskida prekinuli svaki kontakt.

- Ne čujem se sa Harisom, niti se pratimo na Instagramu. Sigurno da za to postoji razlog koji ne bih da otkrivam. Nastavili smo svoje živote i mislim da je tako najbolje - rekla je Manojlovićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rio Tintu, pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja
Politika

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rio Tintu, pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić otkrila je na konferenciji za medije pre oko mesec dana da je Zlatko Kokanović član udruženja "Ne damo Jadar" svojevremeno izrazio zainteresovanost za prodaju svoje zemlje preko udruženja "Centar za razvoj Jadra"! Brnabić je i večeras u specijalnom programu na informer TV govorila o fenomenu licemerja među lažnim ekolozima.

23.08.2024

23:12

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija