• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.08.2024

22:29

"Ovo je klasično uhođenje!" Ivan Marinković otkrio zašto je Jelena došla ispred njegove zgrade, pa poručio: "Ljubomorna je na Miljanu"

ATA images

Estrada

"Ovo je klasično uhođenje!" Ivan Marinković otkrio zašto je Jelena došla ispred njegove zgrade, pa poručio: "Ljubomorna je na Miljanu"

Podeli vest

Ivan Marinković je za Informer otkrio zašto je njegova supruga Jelena besna došla ispred njegove zgrade i čekala ga.

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova supruga Jelena u "Elitu" su ušli kao bračni par, ali kada se saznalo da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, zatražio je razvod.

Foto: Foto: Shutterstock, Tanja Andrić

 

Par se nije rastao u dobrim odnosima, a danas je Informer došao u posed snimka na kojem se vidi kako Jelena vidno uznemirena stoji u ulazu Ivanove zgrade i nekoga uporno pokušava da dobije na telefon. 

Mi smo kontaktirali Ivana kako bismo saznali šta se dogodilo i da li su se posvađali pre njenog dolaska, kao i da li je došla da uzme psa Beku. Međutim, Ivan je sve to negirao.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andrić

 

- S obzirom na to da sam joj rekao da ću da joj vratiti Beku u nedelju, a sada je subota, nije došla zbog psa sigurno. Mislim da je došla da vidi da li je Mljana Kulić tu i da me progoni. Zvala me je, nisam hteo da joj se javim, nemamo mi šta da pričamo. Rekao sam joj kad i gde da bude ako želi da uzme psa. Ovo je klasično uhođenje. Preti mi policijom već nekoliko dana, a zapravo je ljubomorna što je Miljana kod mene, plaši se da se nismo pomirili, to bi joj bilo ostvarenje najgore noćne more. Čak i da jesam, kakva je to osoba kojoj bi smetalo da se pomirim sa majkom svog deteta? Nek ide i nek živi životom starlete, mene nek ostavi na miru. Non-stop mi preti u porukama i konstantno me vređa, sve čuvam kao dokaz. A onda kada joj ja odgovorim, onda se pravi žrtva, iako je vrlo jasno ko je prvi počeo - rekao je Ivan za Informer.

Jelena se ovim povodom još uvek nije oglasila, a ekskluzivni snimak na kojim se vidi kako ga čeka u ulazu zgrade možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija