• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.08.2024

19:53

"Želela sam sve ovo da otkažem": Jovana Jeremić uplakana progovorila o privatnim problemima

Printscreen Pink

Estrada

"Želela sam sve ovo da otkažem": Jovana Jeremić uplakana progovorila o privatnim problemima

Podeli vest

Jovana Jeremić je organizovala gala slavlje povodom rođendana ćerkice Lee, koju je dobila iz braka sa Vojislavom Miloševićem. Iako je trebalo da bude radostan dan, slavlje je obeleženo i suzama.

 

Jovana Jeremić je tokom intervjua otvorila dušu, govoreći o svom privatnom životu, i nije mogla da zadrži emocije.

Na početku je sa osmehom otkrila šta je poželela svojoj mezimici za rođendan, ali je ubrzo razgovor krenuo u drugom pravcu. Jovana se osvrnula na teške trenutke kroz koje prolazi, a koji su povezani sa njenom porodicom. 

Foto: Tanja Andric

 

- Ćerkici sam poželela da bude svoja, da tačno zna šta hoće, šta neće. Ja sam je obradovala sa nekoliko stvari, našla sam joj tu čuvenu mačku, to je bila njena želja. Sve ovo što vidiš je mojih ruku delo. Ona je skromna, ona ne traži puno, ali tačno zna šta hoće, radim na tome da razvija svoj stav, ona zna tačno šta želi. Skromnija je od mene, ja to nisam. Ja sam samo skromna za život, moji su ciljevi visoki, najstrožija sam prema muškarcima, oni moraju da budu uspešni, bogati i svoji. Ako to ne mogu da uspeju, oni za mene nisu muškarci - rekla je Jovana na početku, pa dodala:

Foto: Tanja Andric

 

- Ovih dana često plačem, iz privatnih razloga. Svako od nas se susretne sa ovom situacijom u kojoj sam ja tada, ali ja ne pričam o tome. Moram puno da radim da bih sklonila svoje misli koje imam u glavi. Dođu neka vremena kada čovek mora da bude jak, a ta vremena su vezana za roditelje. Ja sam mislila za sebe da nisam toliko vezana za svoje roditelje, ali zapravo sam shvatila da sam emotivno biće. Ja vrlo emotivno preživljavam što se tiče ljudi koje volim. Suze su za ljude. Život je težak nekada, ali čovek mora da bude jak i pozitivan. Čovek se sikira oko nebitnih stvari, a onda shvati da je zdravlje najveće bogatstvo. Ja sam treće dete u porodici, mene je otac dobio kada je imao 37, a mama u 35. Bila sam željeno dete, dete koje je spaslo taj brak. Bila sam dete iz ljubavi. Ja njih volim najviše na svetu. Moja Lea je moj najveći vetar u leđa, ona mi daje snagu za sve ono što neko od nas mora da preživi nekad - rekla je Jovana koja nije mogla da zaustavi suze.

Foto: Masha Bandjur

 

- Želela sam sve ovo da otkažem, ali sam htela da ispadnem profesionalac i da se sve ovo napravi - nadovezala se ona.

Jovana: "Lea je javna ličnost"

- Nemojte nikad da blurujete moju ćerku, nema potrebe. To je besmislica. Ja svoje dete slikam, moje dete nosi krst da je ćerka Jovane Jeremić. Lea je već javna ličnost i popularnija je od mene. Toliko je pametna i prestigla je celu svoju generaciju, sve ih je prestigla. Dete je pametnije od mene, ponosna sam na sebe. Imala sam težak život, ali sam se izborila. Imam osećaj da me čekaju velike stvari, radujem se svime - rekla je Jovana, pa je spomenula i Dragana.

- Nadam se da će Dragan moći da isprati moju holivudsku karijeru - kazala je Jovana za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)
Politika

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)

Advokatica hrvatske estradne umetnice Severine Vučković jedva je dočekala medijsko istupanje na tajkunskim televizijama, kako bi propagirala stav da je njena štićenica neosnovano zadržana na granici, gde su joj postavljana, kako kaže, besmislena pitanja koja su u vezi sa istorijskim činjenicama.

26.08.2024

20:40 >> 20:42

TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

Rijaliti učesnik otkrio sve o životu Uroša Blažića: I on će svedočiti o masovnom ubici
Hronika

Rijaliti učesnik otkrio sve o životu Uroša Blažića: I on će svedočiti o masovnom ubici

Rijaliti učesnik Viktor Đorđević družio se sa Urošem Blažićem koji je 4. maja ubio devet, a ranio 12 osoba, a neposredno pre masakra dopisivao se sa njim. Đorđević je pozvan u sud kao svedok i najverovatnije će svedočiti u septembru. On je iskaz u svojstvu svedoka dao i u tužilaštvu, a govorio je o svom druženju sa Blažićem, oružju, kao i o porukama na "Vacap" grupi koje su razmenjene neposredno pre ubistva.

26.08.2024

22:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!
Crvena zvezda

Bivši asovi složni: Milojević je Zvezdin najveći adut, ali mora da menja tim!

Činjenica da je Vladan Milojević iz svih prethodnih 12 dvomeča evropskih kvalifikacija izašao kao pobednik daje ogromnu sigurnost i samopouzdanje crveno-belima pred revanš pej-ofa za Ligu šampiona sa Bode Glimtom, kaže Mirko Bunjevčević (46) u razgovoru za Informer! S druge strane, bivši napadač Predrag Sikimić (41) smatra da je od same tradicije važnije da trener promeni tim u odnosu na prethodni duel sa Norvežanima.

26.08.2024

17:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija