• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.08.2024

19:46

Brega bio zaljubljen u našu poznatu pevačicu! Godinama krio simpatije, a ona kada je saznala ostala zatečena: "Sad je kasno!"

ATAIMAGES

Estrada

Brega bio zaljubljen u našu poznatu pevačicu! Godinama krio simpatije, a ona kada je saznala ostala zatečena: "Sad je kasno!"

Podeli vest

Goran nikada do sada nije govorio o svojim simpatijama prema poznatoj umetnici.

Muzičar Goran Bregović je sada, nekoliko decenija kasnije, priznao da je u mladosti bio zaljubljen u kraljicu narodne muzike, Lepu Lukić

Kako je Brega rekao, on je bio impresioniran njenom pojavom i mnogo je voleo da bude u pevačicinom društvu, koja je tada bila jedna od najpopularnijih umetnica na našim prostorima. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Ja sam bio zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen u njen humor i zezanje. "Bijelo dugme" je izolovano živelo, nismo se nikad petljali sa estradom. E, onda se odjednom pojavila želja da se više radi, jer jesmo malo radili, svirali smo jednom u tri godine i ajde, odjednom se pojavila ta turneja, TV revije i odjednom se nađemo okruženi estradom. To je za nas bilo čudo neviđeno - prisetio se muzičar, pa nastavio:

Foto: printscreen

 

- Taj svet koji je imao neki humor koji mi ne znamo, svet koji živi na način i raduje se stvarima koje vi prvi put vidite. Ja sam Lepu Lukić gledao kao čudo. Jesam bio zaljubljen na neki način, ne sad kao da bih skakao na Lepu Lukić, verovatno jer sam se prvi put susretao sa šou-biz svetom, pa sam bio impresioniran njom. Ona je pričala takve neverovatne prostakluke, zbog kojih bi te mama išamarala kad kreneš tako nešto da ponoviš, ali je to bilo istovremeno tako duhovito i s takvim šarmom, koji verovatno samo jug Srbije ima na takav način. I to mi je bilo veliko otkriće, svima nama, ne samo meni - prisetio se Brega, a prenosi "Blic". 

Foto: Tanja Andric

 

Kraljica narodne muzike bila je šokirana i iznenađena Bregovićevom izjavom.

- Prvi put čujem za to. Brega mi to nikad nije rekao. Je l' stvarno on to izjavio? Što bi on to rekao? Imali smo mi te turneje davnih godina, išli smo autobusom nas po 30 pevača. Bilo je i "Bijelo dugme", sećam se. Lepo je to što je bio zaljubljen u mene, Brega je ipak Brega, nije bilo ko. Imponuje mi to, ali sad je kasno, imam dosta godina (smeh). Tad nisam imala ništa s njim. Davno je to bilo, tad smo bili svi mladi - poručila je Lukićeva, prenosi "Mondo".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?
Fudbal

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?

Najbolji fudbaleri Srbije, po svemu sudeći, započeli su prećutni bojkot selektora A tima Dragana Stojkovića Piksija! Kako drugačije objasniti situaciju da na narednom okupljanju reprezentacije neće biti Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić, momci koji uredno tresu mreže u svojim klubovima, a onda naprasno otkazuju poziv kormilara srpskog nacionalnog tima?

29.08.2024

16:12

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija