• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.08.2024

19:26

"Zavede me i nestade!" Sara Reljić o detaljima svog ljubavnog života: "Razmišljala samo o deci i porodici sa njim"

ATAIMAGES

Estrada

"Zavede me i nestade!" Sara Reljić o detaljima svog ljubavnog života: "Razmišljala samo o deci i porodici sa njim"

Podeli vest

Mlada pevačica priznala je da je bila slomljena posle raskida i da njeno srce i dalje pripada bivšem partneru.

Sara Reljić otkrila je medijima šta se sada događa u njenom privatnom i poslovnom životu, a ono što je zaista zapalilo strasti je to što je Sara po prvi put otkrila i najsitnije detalje svog ljubavnog života.

- Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album pod nazivom "Emotivno nedostupna". Pesme izlaze jedna po jedna i ne znam koju pesmu više volim - istakla je Sara.

Foto: ATA Images

 

Naziv albuma "Emotivno nedostupna" sam po sebi otkriva misterije i tajne Sarinog emotivnog života, budući da je hrabro otkrila da je jedan momak osvojio njeno srce, a onda naglo nestao iz njenog života.

- Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno - objasnila je pevačica za Grand.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je otkrila čime je taj momak uspeo da osvoji njeno srce.

- Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve na svetu da da samo da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi - rekla je ona, a zatim dodala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

- Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila.

Foto: ATAIMAGES

 

Iako je nasmejana dok govori o svom bivšem partneru, Sara tvrdi da od pomirenja nema ništa.

-Ne, ne, nismo raskidali da bi smo se mirili. Kod mene, pre svega moraju neke stvari da se znaju, da se zna red i da se poštuje. Ako toga nema, mislim da nema ni daljeg razvoja u ljubavi, tako da, iako ja njega volim kao osobu, kao čoveka, neke stvari se prosto kod nas nisu poklopile da bi smo dalje mogli da se razvijamo u porodičnom smislu. I otuda eto, umesto dece, ja napravih album - istakla je pevačica i priznala da je sa njim razmišljala o deci, braku i porodici. 

Foto: ATA Images

 

Pevačica kaže, da je njen bivši partner podržavao u svemu što radi, a pogotovo u poslu, što joj je najviše i značilo.

- On je bio tip osobe, ja obučem malo dužu suknjicu, on kaže "Daj to malo kraće". Kupio mi je autfit za spot "Kafano" koji bukvalno ne pokriva skoro ništa. Tako da, u tom smislu je bio zaista neko ko me je podržavao maksimalno, moju karijeru i on to dečko razume. Razume šou-biz i sve to, a i bio je jako samouveren muškarac, tako da nije imao nikakav problem - istakla je Sara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)
Live TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer TV bili su Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja i potpredsednica Skupštine Srbije Marina Raguš. Govorili su o jučerašnjoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i njegovom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom kog su potpisani brojni sporazumi.

30.08.2024

16:03

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)
Live TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)

Emanuel Makron ponovo je u gostima u Srbiji. Kakve benefite će imati naša zemlja od ove posete? Makron i Vučić govorili su i o kupovini borbene eskadrile borbenih aviona rafal. Kada Srbija dogovori kupovinu novih aviona, onda je to prst u oku Bošnjacima, Hrvatima, ali i opozicionim medijima. Obnavljanje naših vojnih resursa predstavlja opasnost za ceo svet, a kada to rade drugi, to je za pohvalu. Napredak naše zemlje u svakom pogledu nikada nam neće oprostiti. Na ovu temu u "Info jutru"govorio je savetnik predsednika Vlade za nacionlanu bezbednost prof. dr Miroslav Bjegović.

30.08.2024

13:01

Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina
Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Miodraga Ž. (44), Nikole A. (37) i još jednog lica za kojim se traga, zbog sumnje da su, kao grupa, neovlašćeno radi prodaje u izjamljenim stanovima držali 224,52 grama opojne droge kokain i 428,92 grama opojne droge kanabis, kao i veliku količinu novca – više od 1.5 miliona dinara, 42.500 evra i drugih deviza.

30.08.2024

15:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija