• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

01.09.2024

11:39

"Zvuči prepotentno, ali..." Džehva opisala idealnog muškarca, evo šta pevačica očekuje od svog partnera (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

"Zvuči prepotentno, ali..." Džehva opisala idealnog muškarca, evo šta pevačica očekuje od svog partnera (FOTO)

Podeli vest

Mlada muzička zvezda ima velika očekivanja kada je njena jača polovina u pitanju.

Teodora Džehverović važi za jednu od naših najpopularnijih, mladih pevačica, a o njenom privatnom, a naročito ljubavnom životu se dosta spekuliše u javnosti. Mlada pevačica sada je rešila da odgovori svojim pratiocima na Instagramu na sva pitanja, pa je između ostalog, progovorila i o idealnom tipu muškarca.

Foto: ATAIMAGES

 

- Moj idealni muškarac je onaj koji je svestan šta ima pored sebe. Znam zvuči prepotentno, ali ne želim da umanjujem sebe i pristajem na minimum ili neki prosek. Ja smatram da zaista dajem dosta toga i ako taj neko to ne ceni i ne čuva, zamolila bih ga da ide što dalje od mene - napisala je Teodora

Osim o idealnom muškarcu, Džehva je govorila i o teškim momentima i izazovima u životu. Priznala je da joj je najlošija godina bila 2022. a da joj je najlepši momenat bio rođenje njene bratanice.

- Najveći izazov mi je bio da pobedim sebe i negativne misli sa kojima sam živela - priznala je Teodora, pa otkrila i kako je to uspela:

- Čitajte. Već sam vam jednu knjigu preporučila, koja je veoma dobra, gađa u centar i laka je za čitanje. Molite se, okrenite se Bogu. Meni je post dosta pomogao. Zahvaljujte Bogu na lepim stvarima, a verujte mi da ih imate dovoljno. Izbegavajte negativne ljude. Ne čitajte negativne stvari, vesti i slično... Trenirajte - posavetovala je Teodora svoje obožavaoce. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija