• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

02.09.2024

09:13

"Najgore mi je bilo kad sam čuo da moja majka radi za pare!" Potresna ispovest našeg pevača, otkrio detalje teškog odrastanja

ATAIMAGES

Estrada

"Najgore mi je bilo kad sam čuo da moja majka radi za pare!" Potresna ispovest našeg pevača, otkrio detalje teškog odrastanja

Podeli vest

Pevač Savo Perović otkrio je da su ga ružne priče o njegovoj majci, Suzani Perović Blondi, ranije pogađale.

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i bivši zadrugar, Savo Perović, zajedno sa svojom majkom Suzanom Perović Blondi intrigira javnost otkako se pojavio na sceni.

On je sada otvorio je dušu u jednom intervjuu, a tom prilikom progovorio je o teškom odrastanju, kao i odnosu sa majkom koja je često na meti osuda zbog golotonje koju plasira na socijalnim platfomama.

Foto: ATAIMAGES

 

Moja majka je otvorila profil na sajtu za odrasle i tamo plasira fotografije koje je i inače objavljivala na društvenim mrežama. Shvatila je na vreme da postoje platforme na kojima će neko da plati za to što će ona da objavi i nemam problem s tim, mene to ne ugrožava - otkrio je Savo, pa priznao šta mu je najteže padalo da čuje o svojoj mami:

Nije mi neprijatno da vidim fotografije svoje majke. A pričali su da moja majka radi za pare, to su gluposti. Da je ona radila za pare, ja bih imao barem jedan album sada.

Foto: ATAIMAGES

 

Perović je priznao da mu je ranije teško padalo kada u medijima pročita da mu je majka žena lakog morala, ali da mu je sada, iz ove perspektive, to smešno.

Najgore što sam čuo za svoju majku je da radi za pare, dešavalo se da pročitam to, pre bi me to zabolelo, sada se tome smejem - zaključio je Perović za Hajp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Od pečenje paprike veća šteta nego korist! Država gubi 120 miliona dinara, a posledice mogu biti tragične
Društvo

Od pečenje paprike veća šteta nego korist! Država gubi 120 miliona dinara, a posledice mogu biti tragične

Sezona pripreme zimnice ne prazni samo džepove građana, već svake sezone uvećava i troškove JP "Putevi Srbije". Iako zvuči neverovatno, nesavesni pojedinci skidaju saobraćajne znakove da bi na njima pekli papriku, a dešava se i da seku ogradu pored auto-puta da bi ogradili kokošinjac. Na godišnjem nivou ukrade se više hiljada saobraćajnih znakova i putokaznih tabli.

02.09.2024

10:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija