• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

04.09.2024

08:51

Ko je Borina 28 godina mlađa supruga? Bila je uz rokera do poslednjeg dana i vratila mu veru u ljubav i emocije

ATAIMAGES

Estrada

Ko je Borina 28 godina mlađa supruga? Bila je uz rokera do poslednjeg dana i vratila mu veru u ljubav i emocije

Podeli vest

Uz čuvenog rokera Boru Đorđevića do poslednjeg dana bila je njegova 28 godina mlađa supruga.

Legendarni roker, frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je danas, 4. septembra, u 72. godini. Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gde je bio smešten zbog ozbiljnih problema koje je imao sa plućima.

Uz njega je do poslednjeg dana bila njegova treća supruga.

Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom razlazu tragično završila život, mnogi su mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom.

Sa prvom suprugom Draganom rastao se samo dva meseca pre njene tragične smrti. On se iznenada se zaljubio u izvesnu Aleksandru iz Čikaga, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Ispostavilo se ipak da ni u ovom braku Bora Čorba nije pronašao sreću te se par razveo 2014. godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravku Milaković, a njegova treća i, kako je roker govorio, poslednja supruga, porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Muzičar se zbog ljubavi sa atraktivnom Slovenkom, koja je od njega mlađa 28 godina preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini. Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo" na kojem bi kako kaže voleo ponekad da se nađe, ali bi i svoju suprugu kojoj na mnogo čemu može da zahvali, uvek poveo sa sobom. Što se i desilo - sa njom je išao na neka od najlepših putovanja i zavoleo ih.

Roker je na ruci istetovirao i njen lik i posvetio joj je i ceo album "Da tebe nije".

Foto: ATAIMAGES

 

Ona mu je, kako je znao da kaže, vratila veru u ljubav i emocije. Pevač posle svega nije izgubio veru u ljubav, a Dubravka mu je pomogla da u svoj život uvede drastične promene i krene da živi kvalitetnijim životom.

Dubravka izbegava da se slika, čak je Bora veoma dugo nagovarao da objavi njene fotografije u knjizi. Trudili su se da sačuvaju svoju privatnost.

Nikad nije kasno da čovek spozna pravu ljubav, a Bora je odavno napomenuo da je s Dubravkom spoznao njene najveće čari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova
Partizan

Trener Partizana: Uradili smo sve da vratimo Lučića i Milutinova

Partizan je prethodnih godina uradio sve da vrati Vladimira Lučića i Nikolu Milutinova, ali kad nešto ne ide, onda ne ide, otkriva pomoćni trener Partizana Vladimir Androić! Prvi saradnik legendarnog Željka Obradovića poručuje da je klub iz Humske nameravao da vrati dvojicu dugogodišnjih reprezentativaca, ali da pošto to nije uspeo, okrenuo se pojačanjima iz inostranstva.

04.09.2024

10:01

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira
Srbija

Ovde se čuva jedna od najvećih svetinja Srbije! Istorija koju malo ko zna: Nekada je bio bolnica, a sada jedan od najlepših manastira

Fruškogorski manastiri nisu samo mesta duhovnosti koja se pohode svaki put kada je potrebno pronaći utočište i duševni mir, već i značajni centri istraživanja i proučavanja prošlosti. Zahvaljujući istrajnosti i kontinuitetu postojanja, oni danas baštine i od zaborava čuvaju neke od najvažnijih priča iz davnina, značajnih kako za Frušku goru, tako i za Vojvodinu i čitavu Srbiju.

03.09.2024

23:07