• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.09.2024

18:24

Bora Čorba dao 30.000 bivšem rijaliti učesniku! Đorđevićeva žena napravila haos kada je to saznala

ATAIMAGES

Estrada

Bora Čorba dao 30.000 bivšem rijaliti učesniku! Đorđevićeva žena napravila haos kada je to saznala

Podeli vest

On je za medije otkrio kako je došlo do njegovog poznanstva i saradnje sa Borom.

Frontmen grupe "Riblja čorba", legendarni Bora Đorđević, danas je preminuo u 72. godini u Kliničkom centru u Ljubljani. Njegovo stanje se poslednjih dana naglo pogoršalo, zbog čega je bio intubiran, a nedugo nakon toga i preminuo. 

Foto: Branko Pantelić

 

Bora je iza sebe ostavio veliki broj pesama, a malo ko zna da je na jednoj numeri zajedno sa rokerom sarađivao i bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović. U pitanju je numera "Kremenko i Kamenko", koja je snimljena davne 1993. godine. 

Golubović je jednom prilikom ispričao kako je došlo do saradnje, a pored toga je dodao da je tada zaradio čak 30.000 maraka. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Mene je 1993. godine Bora pozvao da mu budem gost u pesmi. Tad sam zaradio 30.000 maraka. Meni je Borin menadžer obećao da ću, ako otpevam sve tri strofe, zaraditi dobre pare. Otisao sam u Zemun u studio i snimio iz prve. Bora me ishvalio. Onda me je zvao menadžer koji je imao rukomentni klub, da dođem kod njega, održao je obećanje i dao mi pare. Skinuo je sa zida neki bronzani krug, neki rad od metar i nešto i poklonio mi i to. Borina tadašnja žena se uvredila jer je mislila da Bora neće uzeti ni deseti deo toga koliko sam ja zaradio - ispričao je Kristijan, a prenosi "Kurir". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija