• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.09.2024

19:31

Kao princeza iz bajke! Jovana Ljubisavljević zasenila sve u venčanici, a tek da vidite Bogdana, pravi dasa (FOTO)

e-stock

Estrada

Kao princeza iz bajke! Jovana Ljubisavljević zasenila sve u venčanici, a tek da vidite Bogdana, pravi dasa (FOTO)

Podeli vest

Misica i Cecin bivši će danas reći sudbonosno "da" i pred zakonom.

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović, venčali su se 20. jula u Gračanici, a danas će sklopiti i građanski brak. 

Oni su za svoju svadbu zakupili jedan od najskupljih restorana u Beogradu, sa kog se pruža predivan pogled na Kalemegdan i Savu. Mladenci nisu štedeli novac, pa su za svoj dan imali posebne zahteve. Naime, izabrali su belu dekoraciju, sa dosta cveća, a pored toga su želeli i posebne stolice i stolove, kako bi sve izgledalo bajkovito

Foto: e-stock

 

Gosti su uveliko pristigli u restoran, a Jovana i Bogdan su došli mešu poslednjima. 

Mlada je zablistala u princeza haljini, koja je imala dubok dekolte. Ona je svoju dugu kosu podigle u visoki rep, a na ušima je imala biserne minđuše. 

Bogdan Srejović je blistao u crnom svečanom odelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija