• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

06.09.2024

08:04

Bomba! Živkovićeva dogovorila saradnju s grčkom zvezdom: Kaća u zagrljaju Nikosa Vertisa!

Instagram/printscreen/Shutterstock

Estrada

Bomba! Živkovićeva dogovorila saradnju s grčkom zvezdom: Kaća u zagrljaju Nikosa Vertisa!

Podeli vest

Katarina Grujić (32) dogovorila je saradnju s grčkom zvezdom Nikosom Vertisom (48), saznaje Informer!

Folk pevačica je bila na njegovom koncertu pre dva dana, na beogradskom stadionu "Tašmajdan", a nakon spektakla koji je priredio u našoj prestonici, dve pevačke zvezde razgovarale su o poslovnoj saradnji.

- Kaća obožava Nikosa i zna sve njegove pesme. Kada je Marko živeo u Grčkoj, gde je igrao fudbal, odlazila je često na Nikosove nastupe. Poznaje i njegov menadžment, preko kojeg su Ognjen Amidžić i ona dobili prava za duetsku pesmu grčkog izvođača "Vino po vino". Još tad joj se javila želja da baš sa njim ostvari poslovnu saradnju - ispričao je za Informer izvor blizak popularnoj pevačici.

Foto: printscreen instagram/katarinagrujic.doll

 

Kako nam je još rekao, Nikos prati našu muzičku scenu i upućen je u Kaćin rad. Dopada mu se kako peva, i kako izgleda, pa je rado pristao da joj napiše jednu pesmu.

- U narednom periodu poslaće joj nekoliko pesama da vidi da li joj se nešto od toga dopada, pa će odlučiti koju će snimiti. Ona ima maksimalno poverenje u njega, jer sve što je radio za sebe, ali i za druge, bilo je pun pogodak. Pesma će se snimati i aranžirati u Grčkoj, a spot će snimati i tamo i ovde - završio je izvor za Informer.

Foto: Informer

 

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Kaću Grujić, koja je indirektno potvrdila naša saznanja.

- Biću presrećna ako do te saradnje dođe! Malo je reći da sam ja fan Nikosa Vertisa i da bih neizmerno volela da imam pesmu s njegovim potpisom. O duetu da i ne govorimo. Zbog njega bih bila spremna da naučim i grčki, koji nimalo nije lak - rekla je kroz smeh atraktivna brineta za Informer.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministarka Đedović Handanović otkriva detalje: Do prve nuklearke nam je potrebno bar 10 godina!
Društvo

Ministarka Đedović Handanović otkriva detalje: Do prve nuklearke nam je potrebno bar 10 godina!

Pokretanje javne rasprave o izmenama i dopunama Zakona o energetici, kojim se predlaže ukidanje zabrane nuklearnih elektrana ne može se dovesti u vezu sa posetom francuskog predsednika Emanuela Makrona, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović i dodala da iskustvo pokazuje da je od početnog razmatranja opcije za proizvodnju nuklearne energije do početka rada prve nuklearke potrebno da prođe najmanje 10 godina.

06.09.2024

09:46

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Svet ovo mora da čuje! Putinov kum raskrinkao Zelenskog! Hvali se invazijom na Rusiju, a zapravo krije veoma mračnu tajnu!
EVO ŠTA SE DEŠAVA

Svet ovo mora da čuje! Putinov kum raskrinkao Zelenskog! Hvali se invazijom na Rusiju, a zapravo krije veoma mračnu tajnu!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski veruje da niko neće primetiti neuspeh ukrajinske vojske u Donbasu, pa se svim silama trudi da promoviše događaje u Kurskoj oblasti, premda su i oni osuđeni na kolaps, ocenio je predsednik saveta pokreta „Druga Ukrajina“ i kum ruskog predsednika Vladimira Putina, Viktor Medvedčuk, u autorskom tekstu za sajt „Smotrim“.

06.09.2024

07:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija