• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.09.2024

20:33

(FOTO) Viktorova devojka pozira pored Brene! Svekrva i buduća snajka pokazale kako se slažu

Instagram/lepabrenaa/spasojevicsofija

Estrada

(FOTO) Viktorova devojka pozira pored Brene! Svekrva i buduća snajka pokazale kako se slažu

Podeli vest

Pevačica je pozirala nasmejana u društvu buduće snajke.

Viktor Živojinović uživa u vezi sa lepom voditeljkom Sofijom Spasojević, a od kako se saznalo za njihovu vezu javnost ne prstaje da nagađa u kakvom je onosu Lepa Brena i buduća snajka.

Foto: prrintscreen/https:/www.instagram/viktorernest/

 

Sudeći prema fotografiji koju je objavila Brenina najbolja prijateljica Kata između Viktorove majke i buduće snajke sve je kako treba.

Njih dve su uživale u koncertu Nikosa Vertisa na Tanšmajdanu, a društvo su im pravile i Aleksandra Prijović i Brenina drugarica Kata. Dame su se zajedno fotografisale, vedre i nasmejane, pa možemo zaključiti da uživaju u zajedničkim trenucima. 

Foto: Printscreen/Instagram/kata_kety

 

Podsetimo, Lepa Brena bila je specijalni gost iznenađenja na koncertu popularnog Grka. Ona je pesmom "Ti si moj greh" zapalila fanove, a onda je odala počast Bori Đorđeviću koji je preminuo u 72. godini otpevavši njegov hit "Kad padne noć".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Au, Beloruskinja tuče bolje i od muškaraca! Đoković, Alkaraz i Siner joj gledaju u leđa! (FOTO)
Tenis

Au, Beloruskinja tuče bolje i od muškaraca! Đoković, Alkaraz i Siner joj gledaju u leđa! (FOTO)

Beloruska teniserka Arina Sabalenka (26) osigurala je mesto u finalu Ju-Es opena nakon što je u polufinalnom meču nadigrala Amerikanku Emu Navaro. Međutim, ono što dodatno ističe Sabalenku pred odlučujući meč za titulu jeste jedan zanimljiv statistički podatak koji je svrstava iznad najbojih igrača sa vrha ATP liste - poput Novaka Đokovića, Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

06.09.2024

17:15

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58