• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

07.09.2024

17:41

Devedesetih je harala estradom, a onda je završila u zatvoru: "Nisam imala ni peškir, ni toalet, ali su me ubice poštovale"

Printscreen/YouTube

Estrada

Devedesetih je harala estradom, a onda je završila u zatvoru: "Nisam imala ni peškir, ni toalet, ali su me ubice poštovale"

Podeli vest

Iako je bila optužena za organizovani kriminal, pevačica je, na kraju, pravosnažno ipak oslobođena optužbi.

Pevačica Ivana Olujić važila je za muzičku zvezdu devedesetih, a svojevremeno je optužena za organizovani kriminal.

Ipak, otpužbi je, na kraju, pravosnažno oslobođena.

Olujićeva je 2019. godine podelila svoju ispovest o životu u zatvoru i tom prilikom je šokirala celu Srbiju.

Foto: printskrin jutjub

 

- Rano sam počela da pevam, išla sam na turneju sa Draganom Mirković, koja je i tada bila izuzetna. Smatrala sam da o životu znam sve, radila sam u Americi i sama sebi ispunila želje, a u jednom trenutku su me uhapsili. Rekli su da sam zloupotrebila svoj položaj - pričala je Ivana i dodala:

- To se desilo 2007. godine, zatekla sam trojicu muškaraca i poveli su me u Beograd. Mislila sam da je greška. Na kraju sam se branila ćutanjem godinu dana, jer sam mislila da bilo šta da kažem može da se zloupotrebi. Firma nije plaćala porez, a ta firma nije bila moja i nisam bila tu zaposlena. Ja nemam ni svoj CD, imala sam novac i zarađivala svako veče pevajući.

Foto: printskrin jutjub

 

Ivana je tada ispričala i kako joj je bilo iza rešetaka:

Bila sam u prostoriji koja je imala krevet na sprat, gornji krevet je bio natopljen. Nisam dobila peškir, toalet papir, nije bilo tuša. To je najstrašnije što je moja porodica mogla da doživi. Sve sam tragično doživela, ali je prošlo zahvaljujući solidarnosti drugih žena. Za tih godinu dana - rekla je ona svojevremeno.

Foto: printskrin jutjub

 

- Nisam bila fizički zlostavljana, ali sam imala strah da li će uleteti neko tu gde smo bili izolovani. Naivno sam ušla u to, nisam prvo osetila rizik. Mene su te žene, koje su bile ubice, poštovale jer sam ih zabavljala i motivisala. Jednom mi je jedna žena rekla da ne diram hranu koju sam joj dala, jer se razbolela u zatvoru, ona je tada bila kao demonizovana, to je nešto strašno - pričala je ona u "Parovima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija