• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.09.2024

19:34

Enes Begović objavio prvu pesmu nakon smrti sina! Stihovi slamaju srce: "Ja bez tebe živim sam, živim uzalud"

ATA Images

Estrada

Enes Begović objavio prvu pesmu nakon smrti sina! Stihovi slamaju srce: "Ja bez tebe živim sam, živim uzalud"

Podeli vest

Godinu nakon smrti sina pevač se vratio na scenu novom pesmom, koja već na prvo slušanje tera suze na oči.

Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović, umro je 13. juna prošle godine u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo. Armin je preminuo od autoimune bolesti, a izdahnuo je ocu na rukama. Begović se sada vratio na muzičku scenu novom pesmom "Dalje moram sam", a iako se u tekstu nigde ne pominje pevačeva tragedija, stihovi su toliko emotivni, pa su mnogi razumeli da je ovu numeru posvetio sinu.

Foto: printscreen

 

- Dalje moram sam, kako umem i znam, da bez tebe novi dan dočekam. Kažu svaki put kreće odnekud. Ja bez tebe živim sam, živim uzalud - glasi refren nove pesme.

Enes je ovu numeru premijerno prošle nedelje izveo na festivalu "Ilidža", dok je kompozitor Slavko Stefanović Slavkoni otkrio da je publika plakala tokom njegovog nastupa.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Enes je otpevao novu pesmu "Dalje moram sam". Ova numera je zaista emotivna, mnogi u publici su plakali. Tekst zaista opisuje tragediju kroz koju je Enes prošao iako se nigde u tekstu to ne pominje. Bilo je veoma emotivno, dok je on pevao, svi u publici su plakali - rekao je Slavkoni za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija