• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.09.2024

19:30

Testament Bore Đorđevića: Ovo je poslednja želja frontmena "Riblje Čorbe"?

Ataimages

Estrada

Testament Bore Đorđevića: Ovo je poslednja želja frontmena "Riblje Čorbe"?

Podeli vest

Muzičar Bora Đorđević odmah po pogoršanju zdravstvenog stanja odlučio je da napiše testament.

Legenda rok muzike Borisav Bora Đorđević preminuo je u 72. godini, u bolnici u Ljubljani.

Uz njega je do poslednjeg trenutka bila supruga Dubravka, njegova najveća ljubav.

Bora Čorba ispraćen je na večni počinak u subotu, 7. septembra, kada su se od njega oprostili najbliži članovi porodice, kolege, prijatelji i brojni fanovi.

Kako navodi portal Republika, roker je, navodno, napisao testament još kada je primetio da mu se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo, a sa suprugom je, navodno, pre odlaska u bolnicu o tome i pričao.

Foto: ATAIMAGES

 

Bora je napisao testament još kad je na regularnim pregledima saznao da mu je poprilično narušeno zdravlje. On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca. Njima će Bora ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i odavno su se obezbedili. Supruzi je pričao: "Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija", tako je pričao, ali ništa više od toga - rekao je navodno izvor za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija