• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.09.2024

23:34

Drama na Voždovcu! Ana Nikolić priredila Raletu pakao, sve njegove stvari su letele sa terase

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Estrada

Drama na Voždovcu! Ana Nikolić priredila Raletu pakao, sve njegove stvari su letele sa terase

Podeli vest

Ana Nikolić šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila da je definitivno završila vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom, te da između njih više neće biti ni prijateljstva.

Prema izvorima bliskim pevačici, Ana je toliko ljuta na bivšeg partnera da je odlučila da mu se osveti na vrlo brutalan način – bacivši mu sve stvari sa terase svog stana na Voždovcu!

Nakon što su njegove stvari završile na pločniku ispred zgrade, Nikolićeva ga je pozvala da dođe i pokupi ih. Goran je bio šokiran, ali je ipak došao i pokušao da je ubedi da razgovaraju. Međutim, Ana nije htela ni da ga sasluša. Ovo je samo još jedan dokaz koliko je raskid bio buran i konačan.

Foto: Instgaram printscreen/ananikolicofficial

 

Pre nego što je bacila njegove stvari, Ana je poslala prijatelja po svoje stvari koje su ostale u Raletovom stanu, kako bi izbegla susret sa bivšim. Nakon svega, Ana je mirno otišla u šoping u Beograd na vodi, gde često provodi vreme.

Podsetimo, kompozitor i pevačica bili su u vezi više od pet meseci. Njihov odnos pratile su razne turbulencije i skandali, a sve to se dešavalo zbog Anine ljubomore. Ona prosto nije mogla da podnese što njen dečko ima dosta kontakta s njenim koleginicama, pa je često pravila dramu.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

 

- Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada. Slučajnost ili ne, ali baš to je kamen razdora! Za mene postoji jedna istina i vrlo sam isključiva. Za Raleta život "nije tako isključiv". To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba "ili-ili". Rale se predstavljao isto godinu dana, ali on je u suštini osoba "kompromisa". Zvaćemo ga "ali..." Ta reč u mom rečniku ne postoji. Znam da velika većina očekuje neku veću frku, tipa treća osoba, a ja bih dala sve na svetu da je to.

- To rešavam, znamo već. Ovo je stvar karaktera, a to je nepromenljivo. Da, žao mi je, ali nemam ja vremena više da objašnjavam nikome osim Tari stvari koje se podrazumevaju - navela je Ana, pa zaključila: - P. S. Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je ta ljubav vredna toga. Nikada više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja završavam odnose zauvek. Nikada se nisam vratila nijednom muškarcu. Zahvalna na svemu što smo uradili. Zahvalna na svakoj emociji koju je on utkao u pesme. kao i svemu što je bio u mom životu. Ovo mi je jedna od težih odluka u životu, ali je neminovna - napisala je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!
Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!

Mediji su otkrili zanimljive detalje dogovora o restrukturiranju javnog duga Ukrajine, postignutog sa stranim kreditorima. Prema dobijenim informacijama, tokom poverljivih pregovora održanih u Parizu, Kijev je faktički predao upravljanje svojim dugovima Rotšildima, što podrazumeva potpuno uključivanje ovih kreditora u proces. Ukrajina je kompletno prodata.

09.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija