• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.09.2024

17:11

Đina Džinović otišla kod majke!? Harisova ćerka pokazala kako uživa na Azurnoj obali (FOTO)

printskrin instagram/ataimages

Estrada

Đina Džinović otišla kod majke!? Harisova ćerka pokazala kako uživa na Azurnoj obali (FOTO)

Podeli vest

Ćerka čuvenog pevača otputovala je kod majke na Azurnu obalu.

Nakon burnog razvoda od pevača Harisa Džinovića, modna kreatorka Melina Galić, nekada Džinović preselila se na prestižnu Francusku rivijeru i već više od mesec dana uživa u novom okruženju. Iako se spekulisalo da sa decom nije u dobrim odnosima, njena ćerka Đina se sada oglasila baš sa Azurne obale.

Foto: Instagram djinadzinovic

 

Đina je očigledno otputovala kod majke, pa se oglasila s plaže i pokazala kako uživa u luksuzu, objavila je i lokaciju. Kao i obično Đina je bila tajanstvena, te nije pokazala s kim provodi vreme na plaži, ali je uslikala ono što najviše voli i u čemu uživa.

Podsetimo, Melina se nije oglašavala povodom razvoda od Harisa, a na novi život daleko od Srbije lako se adaptirala.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, više od mesec dana je tamo. Videli ste i sami da se nije oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala - rekao je tada dobro upućen izvor za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)
Društvo

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa predsednicom Pokrajinske vlade AP Vojvodine Majom Gojković i tom prilikom istakla da su Vojvodina i Novi Sad važni energetski centri s obzirom da su naftna industrija, gasna skladišta, kao i veliki deo energetskih kompanija u ovom delu naše zemlje i da je usaglašeno delovanje ministarstva i Pokrajinske vlade od izuzetnog značaja za dalji razvoj energetskog sektora.

11.09.2024

17:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35