• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

12.09.2024

07:01

Bred Pit muvao našu glumicu! Holivudski zavodnik je ovoj Srpkinji slao poruke dok je bio u braku

printscreen/promo

Estrada

Bred Pit muvao našu glumicu! Holivudski zavodnik je ovoj Srpkinji slao poruke dok je bio u braku

Podeli vest

Glumac je oduvek važio za velikog zavodnika, a njegovu pažnju privukla je i jedna naša glumica.

Holivudski zavodnik Bred Pit iza sebe ima dva braka, sa glumicama Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, a trenutno uživa u vezi sa 29 godina mlađom devojkom Indes de Ramon. Međutim, niko nije znao da se Bred udvarao i jednoj srpskoj glumici.

Foto: profimedia

 

Dajana Gudić, koja već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, a nedavno je privukla ogromnu pažnju novim filmom "Impuls", gostovala je u emisiji "Amidži šou" i ovo prilikom otkrila da joj je holivudski zavodnik pisao.

Naime, kada je Ognjen Amidžić upitao Dajanu koji naš glumac joj je privlačan ona je ovako odgovorila.

-  Znaš kako, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, zato što kad god lepa žena kaže ko joj je lep od poznatih ličnosti, on joj se javi na Instagramu - rekla je Dajana, nakon čega je priznala da joj je Bred Pit pisao.

Foto: Printscreen/Youtube/AmiGshow

 

- Mene su pitali ko mi je od poznatih ličnosti onako lep, ja sam rekla Bred Pit... Pa ti sad izvuci iz konteksta, ali nisam odgovorila na poruku, jer ja sam tad imala dečka, on ženu - rekla je Dajana.

 

 

Zanimljivo je da je ova fatalna plavuša u Ameriku otišla još kao veoma mlada, na nagovor roditelja koji su smatrali da će joj SAD pružiti više šansi za uspeh nego rodna Bosna i Hercegovina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35