• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

13.09.2024

17:32

"Budi mi tugu i izbegavam je..." Džejova ćerka ovu njegovu pesmu više nikada nije poslušala! Otkrila i uz koju najlakše zaplače

Darko Cvetanović,Instagram/marija_ramadanovski

Estrada

"Budi mi tugu i izbegavam je..." Džejova ćerka ovu njegovu pesmu više nikada nije poslušala! Otkrila i uz koju najlakše zaplače

Podeli vest

Naslednica Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, otkrila je koju njegovu pesmu nakon pevačeve smrti ne može više da sluša.

Ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija, zbog iznenadnog odlaska i gubitka oca, jednu od njegovih pesama više ne može ni da sluša, ali ni da peva.

- Naravno da reagujem emotivno kad slušam njegove pesme, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na Jutjubu jer me to jako rastuži, a uvek zaplačem uz "Živote, ženo bez morala" - priznala je Marija za Grand, dok je u emisiji Lee Kiš otkrila koji njegov hit više ne može da sluša.

- Nije da ne volim, ali mi budi tugu pesma "Nedelja" i nju izbegavam i da pevam i da slušam. Ima dosta pesama koje volim ali recimo da bih izdvojila "Sunce ljubavi" - rekla je Džejova ćerka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Uz hit "Sunce ljubavi" Marija je na svom venčanju i zaplesala sa suprugom.

- Otkako je umro, ja se pitam šta bi mi rekao za moj svakodnevni život. Ali nadam se da bi bio zadovoljan mojim izborom i svadbom i da nas gleda negde odozgo - rekla je ona na dan venčanja i dodala:

- Jeste to bio miks emocija, ali kako je sve bilo, kako se dešavalo, nisam mogla ni da razmišljam o tome. Sve je bilo okej, svi su popili, ali su se dobro proveli, nije bilo problema, pažljivo smo birali goste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45