• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2024

13:41

Seka Aleksić u "Intrigantno": Oprostila sam Jeleni Karleuši, nemojte me vraćati na to!

printscreen

Estrada

Seka Aleksić u "Intrigantno": Oprostila sam Jeleni Karleuši, nemojte me vraćati na to!

Podeli vest

Nakon objavljivanja dve pesme iz dugoočekivane trilogije o kojoj se brujalo na društvenim mrežama, Seka Aleksić se pridružila omiljenom voditeljskom paru Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću kako bi razgovarali na sve aktuelne teme iz sveta showbiz-a.

Zbog čega pesma „Johnny” kasni i kakve su prve reakcije na novi projekat Seka je ekskluzivno otkrila u emisiji „Intrigantno” na K1 televiziji.

Na pitanje šta je radila u 19 časova kada su pesme ugledale svetlost dana, Seka otkriva da se svađala i nervirala jer joj spot za treću pesmu nije završen.

- To je potpuno prirodno i normalno u ovom poslu, ja sam sebi davno rekla da nikada stvari neću najavljivati unapred, ali ne vredi, neizdrž je u meni. Morate da razumete ovu tvrdoglavu osobu punu ideja i svega i svačega. Onda ja tako uhvatim moje saradnike i ja njih onako gasiram, gasiram, gasiram, ali nekad nešto ne može - rekla je Seka i dodala da je pesma „Johnny” fenomenalna balada koju je radio Saša Lazić i da njenu premijeru publika može očekivati večeras u 20 časova.

Foto: printscreen

 

 

Prve dve numere pod nazivom „Umri do zore” i „Ti i ja” radila je Tea Tairović. Seka ističe da je do saradnje došlo nakon što je gledala jedan Tein intervju gde je komentarisala kolege, a u kom je istakla kako bi volela da Sekina muzika danas zvuči onako kako je zvučala u 2000-tim godinama.

- Kad smo se srele, spontano se sve to nekako desilo, ona je zaista želela da ja imam pesmu kao što je „Crno i zlatno”, „Da sam muško”, „Sviđa mi se tvoja devojka”… To se njoj lično dopadalo i ona je stvarno uradila takve pesme. Iako sam ja godinama jurila taj vajb, meni niko do nje nije mogao da napravi to. Sigurna sam da je početak ove naše saradnje dobar pogodak - istakla je.

Pored novih projekata, dotakli su se i teme međuljudskih odnosa na estradnom nebu. Na pitanje Ognjena Nestorovića u kakvom je odnosu sa Cecom Ražnatović, s obzirom na ponovno prijateljstvo sa Jelenom Karleušom o kom su svi pričali, Seka je u šaljivom tonu izjavila da je to pitanje više za Milicu Pavlović.

- Ja u Ceca Show-u nisam bila, ali ne znate da li ću biti. Ljudi, ja sa Cecom nisam posvađana, šta vam je, mi smo super. Ja nisam išla u njenu emisiju jer nisam imala ništa novo, ja sam želela da izdam album, da to bude sve kako treba. Znate i sami da godinama ko papagaj pričam da neću da se pojavljujem kada ne treba. Kada nešto imam ja hoću da se pojavim, učim od najboljih, a to su Čolić i Merlin - ispričala je Aleksićka.

Kako se u emisiji pokrenula tema braka i bračne zajednice, a apropo njenog prijateljstva sa Jelenom Karleušom, Seka je na pitanje voditelja kako je doživela njen razvod izjavila da je zaštitnik žena i da će uvek biti na ženskoj strani, ali da je itekako pravedna.

- Jeleni sam pustila poruku podrške kada se sve ovo dešavalo, zato što se itekako vidi da je ona odahnula, izašla iz toga, da je to pustila. Verovatno je žena pokušavala godinama da spasi porodicu i svaka joj čast na tome. Boriti se pod okolnostima pod kojima se ona borila, a svi znamo šta se tu izdešavalo, je baš onako lavovski i žao mi je što druga strana to nije prepoznala. Sa druge strane, za svaki krah jednog braka kriva su oba partnera, nikada samo jedan, kao i za svaku radost i sreću - rekla je Seka i dodala da joj samo želi da iz svega ovoga izađe živa i zdrava svojoj deci.

Na pitanje kako je oprostila Jeleni kada joj je udarila na potomstvo koje nije mogla da ima u tom trenutku, Seka odgovara da je Jelena jako emotivna osoba, ali da voli drame i showbiz.

Foto: printscreen

 

- Ovako stoji situacija - kada nekome oprostite, naša vera kaže, vi morate to da zaboravite. Nemojte oprostiti i stalno to komentarisati i vraćati se. Mene ljudi, kada se potegne ta tema, vrlo često vraćaju na to. Nemojte molim vas da me vraćate na to, ja sam oprostila, to je moje lično osećanje, ja sam jedan veliki kamen izbacila iz sebe. Jelenu poštujem, draga mi je i, kako god to nekome zvučalo, ja nju volim takva kakva jeste.

Kako se za Seku zna da je velika hrišćanka, ali i neko ko podržava LGBT populaciju, voditelji su je pitali kada će konačno biti kuma Prajda, na šta je ona odgovorila da će se to desiti kada joj muž dozvoli.

- Moj muž je malo Balkanac. Veljko je jedan divan čovek koji se sa svim mojim drugarima i prijateljima, koji su deo LGBT populacije, druži, priča, uživa, zeza ih. Oni svi žele da vide Veljka kako izgleda u kupaćem kostimu, njima je to top. On je jedan jako svestan muškarac i nikada nije delio ljude na taj način. Što se tiče Prajda konkretno, ja sam uvek za to da se ljudi koji su u bilo kom kontekstu drugačiji ne dele i da svi budemo dobri ljudi. Želim da širimo dobrotu i da nikoga na ovom svetu ne treba da zanima koje sa kim u vezi i šta ko radi. Šta mene briga šta radi moja komšinica, ma ne zanima ni nju šta ja radim. Nemojte ugrožavati druge ljude, volite se, ljubav je najlepša moguća stvar - ispričala je Seka.

O tome u kakvim je odnosima sa bivšim saradnikom Stanislavom Zakićem, šta bi sve dala za hit, rođendanu i saradnji sa Aleksandrom Radović, stvaralaštvu Marine Tucaković i mnogim drugim temama gledajte na YouTube kanalu K1 televizije. Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Intrigantno” gledajte utorkom, sredom i četvrtkom od 20 časova na K1 televiziji.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu
Politika

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu

Novinar i publicista Migjen Keljmendi izjavio je da Srbija vraća ulogu lidera u regionu i da je postala američki i evropski prioritet na Zapadnom Balkanu, dodajući da je stav aktuelne kosovske vlade pogrešan, prenosi Ekonomija onlajn.

27.09.2024

16:51

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija