• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

27.09.2024

11:51

"Grand" zamenio Sašu Popovića! Evo ko je došao na njegovo mesto i kakvo je zdravstveno stanje kreativnog direktora

Informer/ATA images

Estrada

"Grand" zamenio Sašu Popovića! Evo ko je došao na njegovo mesto i kakvo je zdravstveno stanje kreativnog direktora

Podeli vest

Saša Popović iz zdravstvenih razloga neće biti moderator na takmičenju "Zvezde Granda".

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, trenutno ima zdravstvene probleme zbog kojih se nalazi van Srbije, ali se pevačko takmičenje "Zvezde Granda" i dalje snima, zbog čega će na njegovo mesto doći neko drugi.

S obzirom na to da Voja Nedeljković već deset sezona vodi ovaj šou, "unapređen" je na mesto moderatora, a sada je istakao koliko je to težak zadatak.

Foto: printscreen instagram

 

- Teško. Iskreno teško. Veliki mi je zadatak bio. Znam da je Saša na oporavku i očekujemo ga da se vrati i želimo da se vrati, jer zaista je vrela stolica. Ja godinama radim, ali uvek neki drugi posao, ne ovaj koji on radi. Tek kad sedneš na tu stolicu shvatiš šta sve moraš da držiš pod kontrolom, i pevače, i žiri, pogotovo sad kad oni ne vide pevača ili pevačicu, već ih samo čuju… Ne smeš da im sugerišeš, tako da je jako teško, a mogu da zamislim koliko je tek teško onda kad dođe dvoboj između mentora. Kad imaju svako po svog kandidata. Neko dvoje sedi sa Sašom, a onih šestoro sedi tamo i daju ocene. E, onda je to zaista izraelsko - palestinski sukob. 

Nedeljković je dodao da se za emisije ne sprema.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne, nema tu pripreme zato što je ovo živa stvar. Ovo nije predstava pa da ti imaš siguran tekst. Onda bi mogao da se pripremiš, pa da kažeš kako ćeš ovog puta svoj tekst da kažeš brže ili sporije. Ovde nema toga, sve je improvizacija zato što radiš sa živim ljudima i ne znaš da li ćeš imati nekog super genijalnog pevača ili ćeš imati nekog ko je prošao ne znaš ni ti kako na audiciji, pa je sad došao ovde i raspada se. Ne možeš da se pripremiš, jer ne znaš kako će oni da reaguju. Za neke ljude misliš dobiće glasove, a oni ih ne dobiju ili dobiju jedan ili dva glasa. Za neke ti se čini da su onako prosečni, oni dobiju četiri ili pet glasova. Ovo je kao voda, ne možeš ti sada vodu da oblikuješ kako si zamislio unapred.

Voditelj je progovorio o novinama u ovogodišnjoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja.

Foto: Printscreen

 

- Uvek ima nekih iznenađenja i mislim da će se nešto promeniti u drugom krugu, kada budu već imali svoje mentore, ali otom-potom. To čekamo Saleta da nam kaže šta ćemo i kako ćemo da guramo. Mnogo je zanimljivije i dinamičnije sada i sviđa mi se ovo što oni imaju prava na panik taster, ne, za i da budu neutralni. Bosanac je nekako čini mi se najviše Švajcarac. On je neutralan, neće da se zamera, ni da daje ni panik, a da da nekome glas, teško, jer on izbegava radne obaveze da dobije nove đake (smeh), da se sad on muči sa time. Šalu na stranu, to je jedna sjajna ekipa ljudi koja funkcioniše i nije slučajno da je to ubedljivo najgledanija emisija i to godinama, što je zaista nemoguća misija da sa ovakvim formatom zakucavaš rejtinge svake subote na nacionalnim televizijama u regionu, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30