• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.09.2024

11:22

Rada Manojlović pokradena za 100.000 evra u 6 meseci: Prvo je zakidao "Grand" i Popovića - zakopao me je, bager me nije mogao otkopati!

ATAIMAGES

Estrada

Rada Manojlović pokradena za 100.000 evra u 6 meseci: Prvo je zakidao "Grand" i Popovića - zakopao me je, bager me nije mogao otkopati!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović ispričala je detalje prekida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom.

Rada Manojlović prekinula je saradnju sa menadžerom sa kojim je sarađivala više od 15 godina, jer ju je on, navodno, godinama potkradao.

Pevačica je menadžersku palicu prepustila rođenoj sestri, Maji, a kako su ranije prenosili mediji, bilo je situacija kada je za vikend od bivšeg saradnika bila "zakinuta" i za po 5.000 evra.

- Zakopao me je, bager me nije mogao otkopati. To svi znaju, interno, ma svi novinari. Mi smo bili kućni prijatelji. On je meni kao devojčici dodeljen od "Granda". Mi smo godinama radili zajedno i to je mnogo zarađenih para. Prelomila sam za doček 2022. godine. Rekla sam: "Radmila, nećeš više ovako raditi!" Pa, pevaću i u šatoru ponovo, ako treba. Sve je za ljude, na kraju krajeva ko dolazi pod šatore, pa ljudi. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Mi smo radili od 2007. do 2022, ali do 2016. godine je bilo po "Grandovim pravilima", pa se tada više kralo od Saše Popovića. Posle je krenulo da se krade od mene, a ja sam se zaljubila, pa mene nije bilo briga da li imam para ili ne. Bilo mi je dovoljno samo da živim. 

Manojlovićeva je otkrila i kako je primetila da joj novac nedostaje.

- Shvatili smo da me potkrada kada se moja sestra Maja posvađala s dečkom. Došla je ona tada kod mene da živi, a Maja je sve suprotno od mene. Gleda, broji, čuva sve račune... Tako je jedne noći brojala novac i kaže: "Ovde fale pare!" Ja kažem: "Ma, bre, Majo, nema šanse!" I pozovemo mi njega, da mu ne pominjem sada ime, a on kaže: "Izvini, deca su se igrala sa kovertom!" I tako su se "zaturavale" pare jedno šest meseci... U jednom momentu je baš kulminiralo. Nije se znalo na koji račun se novac uplaćuje... Od brata žene, moj, njegov... Za šest meseci sam zakinuta za sumu sa više od pet nula.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, kaže da pravdu nije potražila na sudu.

- Nisam ga tužila. Ne želim... To jeste krađa, ali ja sam dobra, a dobar i glup su braća rođena. Ma, to ništa nije vredno stresa koji sam preživela. Šest godina ništa nisam snimala, imala sam poljuljano samopouzdanje i tako dalje. Para će biti! Ja sam neko ko je rano ostao bez majke i pare mi nisu pomogle ni da je spasem, niti da je vratim. Pare koje sada imam, a kojih sam mogla da imam mnogo više, za mene nisu sreća. Šta ću ako poludim i završim na psihijatriji. Šta će mi pare?! - zaključuje Rada Manojlović za Blic.

Podsetimo, poput bombe je odjeknula vest da je jedna od najzaposlenijih pevačica na ovim prostorima, Rada Manojlović, prekinula dugogodišnju saradnju sa menadžerom Sašom Đurićem.

- Ona je dugo, pa od samog početka svoje karijere radila sa Đurićem, ali eto tek sada je nažalost shvatila da ju je on samo koristio. Dešavalao se da tokom dva dana rada za vikend ostane uskraćena i do 5.000 evra. Nije znala da je menadžer dogovarao druge cifre od onih koje je njoj govorio - otkrio je svojevremeno izvor blizak pevačici za Telegraf.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je izvor istakao, to je bio princip po kojem je on radio, jer je nije zakidao samo za nastupe po evropskim klubovima, već je isto radio i kada je zakazivao privatna veselja i velike događaje.

- To važi isto i za privatna veselja, kada su je velike firme angažovale da peva na proslavama i slične situacije. On je npr. njoj govorio da je tezgu ugovorio za 5.000 evra, a uzimao je 6.500 do 7.000. Naravno, plus što je, kao menadžer, uzimao procenat od 20% od cifre koju joj zvanično prijavi - otkrio je izvor.

Na ovu temu, tada se oglasio i Đurić. 

- Hvala vam što ste mi to rekli. Nemam dalji komentar - poručio je Saša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!
BRUTALAN

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u Viskonsinu jedan od svojih najžešćih govora protiv ilegalnih imigranata, usmeravajući kritike ka onima koji su prešli američku granicu i počinili zločine. Takođe je nazvao svoju protivkandidatkinju, demokratu Kamalu Haris, "mentalnim invalidom", preneli su američki mediji.

29.09.2024

11:10

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija