• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.09.2024

21:36

"Uništio sam mojoj deci život!" Kalinić je ovako pred suprugom govorio o najtežem trenutku u svom životu

ATAIMAGES

Estrada

"Uništio sam mojoj deci život!" Kalinić je ovako pred suprugom govorio o najtežem trenutku u svom životu

Podeli vest

Glumac i njegova supruga pre devet godina imali su saobraćajnu nesreću o kojoj su zajedno govorili u njegovoj emisiji.

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, o čemu je Informer prvi pisao. Glumac i njegova supruga imali su saobraćajnu nesreću 2015. godine kod Brusa, kada su se sa decom vraćali sa Kopaonika. O ovom teškom periodu Kalinić je govorio u svojoj emisiji "Preživeli", u kojoj je u ulozi voditelja bila upravo njegova supruga Sandra.

Foto: ATA Images

 

Milan je tada u potresnoj ispovesti ispričao da je mislio da je ubio čoveka, te je i zaplakao.

- Gledam sve te ljude, oni se deru, šok... Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: "Ja sam ubio čoveka!" Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom - priseća se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen.

Foto: ATAIMAGES

 

U automobilu u koji je Milan tada udario, nakon što je izgubio kontrolu nad svojim vozilom bilo je četvoro putnika. Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Klinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi. Zbog izazivanja udesa, tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Sudija je naglasila da je kao olakšavajuća okolnost uzeta činjenica da je Kalinić tokom istrage i suđenja priznao krivično delo, čime je doprineo ubrzanju procesa, da je mlad i da ga oštećeni u saobraćajki ne goni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija