• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

02.10.2024

10:36

"Nemam ništa protiv da mi se dete rodi u kafani!" Katarina u devetom mesecu došla na Darkov nastup, on otkrio da li će prisustvovati porođaju

shutterstock/Informer

Estrada

"Nemam ništa protiv da mi se dete rodi u kafani!" Katarina u devetom mesecu došla na Darkov nastup, on otkrio da li će prisustvovati porođaju

Podeli vest

Supruga popularnog folkera boji sitno do porođaja, ali je to ne sprečava da muža prati u stopu.

Katarina Lazić ušla je u deveti mesec, ali je i dalje veoma aktivna. Iako je tokom trudnoće imala strahove od porođaja, međutim kako se termin bliži, sve je lakše.

- Ja sam uvek spremna. U početku sam imala strahove, ali sada sam sve spremnija i spremnija. Pripremila sam se i psihički i fizički - rekla je Katarina koja je došla da podrži supruga na nastupu.

Ona se nedavno našalila da ako se ne porodi u kafani ništa nije uradila, a Darko se sada osvrnuo na ovu njenu izjavu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Zato smo i došli zajedno, da vidimo šta se dešava. Poneli smo stvari za bolnicu, da odmah možemo da odemo, i na bini da se porodi šta sad. Bio bi red da mi se jedno dete rodi u kafani. Ceo život sam u kafani, stvarno ne bih imao ništa protiv - smejao se folker i dodao da bi voleo da prisustvuje porođaju:

- Ako bude bilo dozvoljeno, da. Voleo bih stvarno. Imam već dvoje dece, nemam tremu. Više Kaća ima tremu - rekao je Lazić za Blic.

Foto: Printscreen/Instagram/katarinalazic_24

 

Lazići planiraju proširenje porodice brzo nakon Kaćinog prvog porođaja.

- Nećemo dugo da čekamo. Ako Bog da, za dve godine ponovo - dodao je Lazić.

Katarina nam je otkrila i da priželjkuje da se beba rodi na Darkov rođendan.

- Ja bih volela da izdržim do njegovog rođendan, ali da li će beba izdržati to ćemo videti - rekla je Katarina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija