• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

02.10.2024

17:02

(FOTO) Anabela se krstila 2010. godine, a Ostrog posećuje svake godine! Za Informer kaže: Ništa nisam morala, majka mi je Srpkinja

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

(FOTO) Anabela se krstila 2010. godine, a Ostrog posećuje svake godine! Za Informer kaže: Ništa nisam morala, majka mi je Srpkinja

Podeli vest

Anabela Atijas našla se u središtu skandala kada je njena polusestra, Aida Bukva, izjavila da je zvezda dens muzike "morala da primi pravoslavlje" po dolasku u Srbiju.

Glumica Aida Bukva, polusestra Anabele Atijas, šokirala je javnost kada izjavila da je nekadašnja članica dua "Funky G", kao i Lepa Brena, bila primorana da primi pravoslavlje

Atijasova se potom ekskluzivno za Informer oglasila i istakla da se njena sestra nije snašla tokom davanja intervjua, kao i da je njena majka Srpkinja.

Ono što je malo poznato jeste činjenica da je pevačica rođenjem po ocu bila islamske veroispovesti, a u pravoslavlje je prešla, daleko od očiju javnosti, 2010. godine.

- To je veoma intiman događaj o kojem ne želim da detaljišem, a desio se pre nekoliko meseci u prisustvu meni najbližih ljudi. Tako sam osećala i učinila. Mirna sam i spokojna zbog toga - rekla je tada pevačica, koja se u međuvremenu 26. decembra 2012. udala u Sarajevu za biznismena Andreja Atijasa koji je pripadnik Jevreja Sefarda, sa kojim je dobila ćerku po imenu Blankica po junakinji serije “Miris kiše na Balkanu!", koja je pratila život sefardske porodice Salom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Podsetimo, Aida je gostujući u podkastu "Opet Laka" spomenula Atijasovu i pojasnila zašto je pevačica svojevremeno promenila religiju i da je na to "bila primorana". 

- Imala je tu fazu, ne znam da li je opstala u toj fazi pravoslavlja. Ja mislim da u Srbiji moraš to reći. To je morala i Brena, a kamoli Anabela. Ne možeš biti Fahreta Jahić, moraš biti Lepa Brena. Ona kaže kako se zove, samo što to niko... - rekla je Anabelina polusestra.

Anabela je odmah odreagovala i pojasnila da se njena sestra nije dobro snašla. 

- Ne znam šta je ona pokušala. Ona se toliko loše osećala posle te emisije... Nije se snašla, a i sama mi je to rekla. On je nju pokušavao da isprovocira, čak se i nasmejao kada se moja muzika pomenula. Žao mi je što se nije ostvario kao otac i što me nije pomenuo kao majku i baku dve unučice, ženom koja je i te kako ostvarena - rekla je Anabela.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dokle će više ljudi da čačkaju te tako bolne stvari. Ko još pita za tako nešto?! Iskreno sam iznenađena tim Lakinim pitanjem. Poznaje me odmalena i zna ko sam i šta sam. On zna da sam iz mešovitog braka i kako može dete čiji su roditelji dve različite vere da promeni veru? Ništa nisam morala! Moja majka je Srpkinja, a u Srbiju sam došla sa 16 godina. Sve što sam zaradila, zaradila sam ovde. Ne želim da se pravdam, iz mešovitog sam braka i mene moji roditelji nikada nisu svojatali. Razočarana sam što se ova tema potegla. Pretužno je što se još bavimo time - zaključila je Anabela za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija