• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2024

15:18

SKYMUSIC uvršten u top 100 organizatora događaja za 2024. godinu na globalnom nivou

SKYMUSIC

Estrada

SKYMUSIC uvršten u top 100 organizatora događaja za 2024. godinu na globalnom nivou

Podeli vest

SKYMUSIC je proglašen jednim od top 100 agencija i organizatora događaja za 2024. godinu prema izboru Eventex Awards-a, najcenjenijeg priznanja u oblasti organizacije događaja i iskustvenog marketinga na globalnom nivou.

Nosilac nagrade je kompanija SkyMedia Group, koja je jedna od kompanija u okviru sistema SKYMUSIC, zadužena za organizaciju i realizaciju događaja. 

„Biti prepoznat na svetskom nivou kao jedan od najboljih u industriji događaja je veliko priznanje za naš tim. Ova nagrada dodatno osnažuje našu viziju da postavljamo nove standarde u industriji događaja i dokaz je naše posvećenosti inovacijama, ali i neumornog rada na podizanju standarda u kreiranju nezaboravnih iskustava“ – saopšteno je iz SKYMUSIC-a.  

Već 15 godina Eventix Awards objavljuje godišnju listu koja prepoznaje kontinuiranu izvrsnost u ovoj industriji, a SKYMUSIC je uvršten u 100 najboljih u jakoj konkurenurenciji – ove godine na adresu Eventix Awards stiglo je čak 1207 prijava iz 62 zemlje sveta. 

Kompletnu listu nagrađenih možete pogledati OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija