• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

05.10.2024

08:31

Zbog strašnih poplava u BiH, oglasio se popularni pevač, pa apelovao: "U ovim trenucima..."

Tanjug/Ata Images

Estrada

Zbog strašnih poplava u BiH, oglasio se popularni pevač, pa apelovao: "U ovim trenucima..."

Podeli vest

Mirza je otkazao nastupe i apelovao na ljude da pomognu.

Strašne poplave u BiH odnele su mnogo ljudskih života i napravile veliku materijalnu štetu, pogotovo u varošici Jablanica.

Mirza Selimović jedan je u nizu pevača koji je otkazao svoje nastupe usled nepogode koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu. Pevač je apelovao na ljude da pomognu, a uz to se solidarisao sa prijateljima i komšijama, pa je otkazao nastupe u Crnoj Gori.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Otkazujemo nastupe u Podgorici i Igalu, te se u ovim trenucima saosećamo sa našim prijateljima i komšijama - napisao je pevač na svom Instagram profilu. 

Foto: Printscreen/Instagram/mirza.selimovic

 

Podsetimo, povodom vanredne situacije u komšijskoj zemlji nastup je otkazao i Saša Matić.

- Zbog novonastale tragične situacije u Bosni i Hercegovini, na području Jablanice, otkazujemo večerašnji koncert u Banja Luci na gradskom Trgu - saopšteno je iz tima Saše Matića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH
Društvo

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH

Saznavši u dalekoj Kanadi, gde se nalazi u kanonskoj poseti tamošnjem sveštenstvu i vernom narodu, za katastrofalne poplave u Hercegovini, Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije je dao nalog Verskom dobrotvornom starateljstvu u Beogradu da preko Eparhije zahumsko-hercegovačke najugroženijim porodicama uputi jednokratnu pomoć u iznosu od 100.000 evra.

05.10.2024

09:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija